Kent Haberleri

İslam Memiş’ten altına ilişkin peş peşe açıklamalar! Fiyatlar aniden tavan yapacak!

Altın fiyatları, 2023’ün en düşük seviyelerini gördükten sonra toparlanma sürecine girmişti. Ancak bugün itibariyle yeniden altın fiyatları tekrardan düşmeye başladı. Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş gram altına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki, altın fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi? İşte son dakika gelişmeleri ile merak edilen altın fiyatları…

Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlar bugün “altın fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi?” sorusunu merak ediyor. Peki, altın fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi? İşte son dakika gelişmeleri ile merak edilen altın fiyatları…

Altın fiyatları 2023’ün en düşük seviyelerine göre 2 günlük bir toparlanma yaşadıktan sonra tekrardan düşüşe geçti. Altının ons fiyatı bu sabah 1839 dolar bandındayken gram altın fiyatları ise 1.113 TL’den değerleniyor. İki günlük toparlanma sürecine giren gram altında bugün yeniden düşüş yaşandı. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatı için son dakika açıklamasında yaptı.

Peki, altın fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi? İşte detaylar…

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ DÜŞECEK Mİ 2 MART 2023?

Altın fiyatlarında görülen ani düşüşten sonra gram altın ve ons altın fiyatlarını yorumlayan Ekonomist İslam Memiş, yıllık bazda 1450 lira seviyesini hedef olarak belirlediğini söyledi. Bu rakamın kırılmasıyla beraber bir sonraki hedefinin 1550 lira olduğunu vurgulayan İslam Memiş, dolarve ons tarafında beklediği sert atakların 2023’ün ikinci yarısında görüleceğini ifade etti.

MART AYINA DİKKAT DEMİŞTİ

Bu hafta altın fiyatlarının 1.128 lira ila 1.148 lira arasında görülebileceğini belirten Memiş, dolar endeksinin 105 seviyesinin üzerine çıkabileceğinin altını çizdi. Geçen hafta altın fiyatının baskılandığını aktaran Memiş, 1810 dolar destek seviyesinde gerileme olduğunu söyledi. Altın fiyatlarının bu hafta tepki almasıyla beraber 1850 dolar seviyesine kadar yükseleceğini ifade etti.

3 MART 2023 CUMA GRAM ALTIN (TL/GR) FİYATI NE KADAR?

Anlık serbest piyasa altın (tl/gr) alış fiyatı 1.115,04 TL, satış fiyatı 1.115,21 TL şeklindedir.

3 MART 2023 CUMA ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Anlık serbest piyasa çeyrek altın alış fiyatı 1.850,00 TL, satış fiyatı 1.871,00 TL şeklindedir.

BİM’de dik süpürge 649 TL’ye, led TV 5599 TL’ye, ısıtıcı 399 TL’ye çakıldı! 3 Mart 2023 fiyat listesi

Prefabrik ev alana destek geliyor! Ne kadar destek ödemesi yapılacak?

Aile Bakanlığı yeni ödeme müjdesiyle bombayı patlattı! Başvuran aynı ay içinde PTT’den parasını alacak!