Altın & Gümüş

İslam Memiş’ten çarpıcı altın yorumu! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının fiyatını geçen haftadan ele alarak, bu haftaya nasıl başladığını ve nasıl devam edeceğine dair bazı yorumlarda bulundu.

İşte merak edilen İslam Memiş’in gram altın yorumu…

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTINI NASIL YORUMLADI?

Gram altın, geçen haftayı 984,99 liradan kapattı ve gram altın yeni haftaya hızlı bir başlangıç yaptı. Günün ilerleyen saatlerinde de 995 lirayı geçen gram altın daha sonra geriye düşerek 990 lira seviyesinden işlem görmeye başladı. Son olarak da 984 liradan işlem görüyor. Altın konusundaki iddialı ve çok konuşulan yorumları ile dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de bu gelişme üzerine bir tweet atarak bir yorumda bulundu.

Yıl sonunda 1450 lira gram altın tahminini koruduğunu hep yenileyen Memiş, tweet'inde herkesi ilgilendiren altın konusunda önemli bir tespitte bulundu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tweet'inde "Mayıs itibariyle 900'ün altında Haziran,Temmuz ve Ağustos aylarında 950 liranın altında alamayacaksınız dedim, bu kadar net" şeklinde konuştu. Tweet'in devamında bir başka düşüncesini paylaşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Yakında 1000 liranın altında yani gram altın alamayacaksınız" diyeceğim" diye yazarak herkesi heyecanlandırdı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu altın yorumunun yanında, Paranın da bir kuralı vardır diyerek, kolay birikim için paranın kurallarına uyulması gerektiğine dair uyarılarda bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kolay birikim konusunda sözlerini şöyle sürdürdü; “Biliyorsunuz, insanın eline para geçince belli miktarını kenara yatırım için ayırır. Döviz, altın, gümüş alıyoruz, borsaya giriyoruz ancak önemli olan budur. İlk önce tasarruf miktarını ayırıp harcama yapmamız gerekiyor. Risk dağıtmak önemli olacaktır. Ben sürekli döviz, altın, gümüş alıyorum düşüncesi olmamalıdır. Risk dağıtmak o yüzden önemli. Kredi kullanacaksanız, krediyi ödeyemezsem, sıkılırsam ne olur gibi düşüncelerinizi göz önünde bulundurmalısınız.”

Devlet Su İşlerinde çalışma imkanı! KPSS şartı yok! İşte başvuru detayları!

Kredi kartı ile harcama miktarı değişti! İşte detaylar!

2022 Temmuz Hyundai i20 kampanyaları! 2022 Temmuz Hyundai i20 fiyat listesi!