Ekonomi

İslam Memiş’ten çarşı pazarı karıştıracak dolar açıklaması! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten dolara dair yeni bir açıklama geldi. İşte İslam Memiş’ten çarşı pazarı karıştıracak açıklama!Memiş, bu konu hakkında bazı önemli açıklamalarda bulundu

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in dolar ve altına dair yaptığı açıklamalar vatandaşlar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Memiş, bu konu hakkında bazı önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolara dair çarşı pazarı karıştıracak yorum…

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Eylül ayında yatırım yapılacaklara önerilerde bulundu ve en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Youtube kanalı üzerinden önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş, yıl sonunda yatırımcısını mutlu edecek ve en çok hangi yatırım aracının kazandıracağına dair bazı yorumlarda bulundu.

İSLAM MEMİŞ RAKAMLARI VERDİ!

‘Temmuz ile Ağustos ayında piyasalardan uzak durun’ diyen İslam Memiş bir bant aralığının belirlendiğini ve herkesin tatile çıktığını belirtti. İslam Memiş, “Bu bant aralığında herhangi bir gelişme beklemeyin’ diyerek dolar kuru için belirlenen fiyat aralığını da söyledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in aktardığı bilgiye göre Ağustos ayında dolar kuru bant aralığı 17-18 lira aralığında duracak. Gram altın ise 950-1000 lira aralığında olacak. Ons altın 1680 – 1780 aralığında kendisini koruyacak” dedi.

GRAM ALTIN 1.450 TL

Jeopolitik risklerin tırmanmaya başladığının da altını çizen İslam Memiş, gram altında önce 1200 devamında ise 1450 lira seviyesine yıl sonuna kadar gelinmiş olacağını söyledi. Ağustos ayı içinde altında geri çekilmeler olabileceğini aktaran İslam Memiş, yatırımcıya bunu satış için değil alım için fırsat gibi düşünmesini önerdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ‘Elinde altın ve gümüş bulunduranlar sakın ola ki buradan satıp düşükten yerine koyarım hayali içinde olmamalı. Eylül ayında çarpı pazarın karışacağı bir dönem olacak’ şeklinde konuştu.

DOLAR YIL SONUNDA 21 TL OLACAK!

Doların toparlanma eğiliminde olduğunu vurgulayan İslam Memiş, uluslararası piyasalarda doların kısa vadede çok yükselmeyeceğini söyledi. Ama dolar yılın sonunda yatırımcısına kazandıracak. İslam Memiş, “Yılın son çeyreğine baktığımız zaman dolar kuru 20, 21 lira aralığında bir bantta olma ihtimali yüksek’ dedi.

Otomobil satışlarında beklenmedik gelişme! Kimse bunu beklemiyordu! İşte detaylar!

THY duyurdu! THY indirimli bilet ne kadar? İşte THY’den ucuz bilet kampanyası!

Ağustos ayı kamu işçisi alım ilanları belli oldu! İşte KPSS şartsız kamu işçisi olma fırsatı!