Kent Haberleri

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak! Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

İSLAM MEMİŞ'TEN FİŞEK GİBİ AÇIKLAMA GELDİ!

Gümüş, 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı oldu.İslam Memiş, yatırımcılara ''ben size demiştim'' diyerek gümüş fiyatlarındaki yükselişe değindi. Gümüş fiyatlarının 2022'de olduğu gibi bu sene de rekor kıracağını söyledi. Gümüş fiyatları için net 20 TL olacak açıklamasında bulundu.

İslam Memiş gümüş fiyatları ile ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Gümüş ons (xag/usd): Çok ucuz kalmaya devam ediyor. Orta ve uzun vade için değerinin oldukça altında. 23 dolar seviyesini kırdıktan sonra önü açık.

Ons altın ve gram altın da geçen hafta yaşanan yükseliş için çok üzülmemeli. Bir kez daha alım fırsatı vereceğini öngörüyorum. Haftalardır düşüşlerin aldatmaca ve kalıcı olmayacağını ifade etmiştim. Yıl sonu alım fırsatını verdikten sonra soluksuz bir yükseliş bizi bekliyor. Özellikle Haziran sonrası.'' diyerek altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişlere dikkat çekti. 

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Bugün gümüş fiyatları kaç lira oldu? 15 Mart 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Son dakika güncel gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 15 MART 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

15 Mart Çarşamba gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bu kapsamda ''gümüş fiyatları ne kadar, gümüş bugün kaç lira, 1 gram gümüş kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Bugün gümüş fiyatları güne yükselişle başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,68 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 13,319 TL, satış fiyatı ise 13,785 TL seviyesinden değerleniyor.

Altın alacaklar hemen baksın! Çeyrek altın ve gram altın rekora tırmanıyor! 15 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Euro 24 saat sonra resmen böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Rüzgar değil fırtına geliyor