Kent Haberleri

İslam Memiş'ten flaş dolar açıklaması. Son saatlere girdik

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş dolar hakkında flaş açıklamada bulundu. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı çarşamba belli olacak. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş de dolar hakkında flaş bir açıklama yaptı

Dolar fiyatlarında yeniden yükseliş beklenmeden önce uzmanlardan ve analistlerden yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş de dolar hakkında flaş bir açıklama yaptı. 

 

Piyasaların gözü yarın açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Kritik karar sonrası altın ve dolarda hareketlilik beklenirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten peş peşe uyarılar geldi. Gram altın ve dolar için beklediği seviyeleri açıklayan Memiş, şu ifadeleri kullandı:

"Dolar tarafında en iyi rakam bugünkü koşullarda 26,60 lira. Düşüşleri de alım fırsatı olarak değerlendirir yatırımcılar. Genel trend yukarı. Borsanın altına kıyasla daha yükselişi var. Döviz ve altın şu anda yüksek. Altın bir miktar daha yükselecek. Ama kazandırma açısından bence borsadan daha fazla kazandırmaz. Altın uzun vadeli bir yatırım aracı. Altını alan yıllık bazda kazanır. 2024 yılının ilk yarısında 2 bin seviyesinde üzerinde rakamlar bekliyorum.

Bu seviyelerden altın, gümüş, döviz alımında beklemekte faydalı. Borsası, dövizi, altını vs. bütün yatırım araçları şu an bıçak sırtında. Yatırımcının çok dikkat etmesi lazım. Ciddi bir belirsizlik var."