16 / 06 / 2024

İslam Memiş'ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi: Her şey o günü işaret ediyor! 

İslam Memiş'ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi: Her şey o günü işaret ediyor! 

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada bu yılın Temmuz ayı itibarıyla bir şeylerin hazırlığının yapıldığını belirterek, önemli açıklamalar yaptı.




Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası'nın faizleri sabit bırakmasından sonra  metinde de 'şahin' tonda bir duruşu olduğunu dile getirerek, "Temmuz ayı itibariyle enflasyonda da düşüş beklentileri devam ediyor. " ifadelerini kullandı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamasında "Fakat enflasyonda yıllık yüzde 38 beklentilerini yukarı yönde revize edebilirler. Ekonomi yönetiminin senenin 2. yarısıyla alakalı iyimser beklentisi sürüyor. " diyerek, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın toplam rezervleri 139,1 milyar dolara çıktı." dedi.

İslam Memiş ayrıca yatırımcıların Türk Lirası ve Türk ekonomisine dair pozitif açıklamalarının devam ettiğini de kaydetti.

Yaptığı açıklamada "Temmuz ayı itibariyle bir şeylerin hazırlığı yapılıyor" ifadelerini kullanan Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altınla ilgili bir gelişmeye de değindi. 

TV100'de kaleme aldığı yazısında Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB), temmuzda faiz indirebilirim mesajı verdiğini dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Tüm merkez bankalarından senenin son çeyreğinde beklediğim faiz indirimini sanırım ECB başlatacak" ifadelerini kullandı. 

İşte Finans Analisti İslam Memiş'in TV100'de kaleme aldığı yazısında öne çıkan detaylar... 

İslam Memiş ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi: Her şey o günü işaret ediyor! 
    
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, şu şekilde devam etti: "Ya jeopolitik gerilim işleri ne olacak?

- Tatbikatlar hız kazandı. Çin ordusu, Güney ve Doğu Çin Tayvan adası çevresinde tatbikat yapıyor

- Ülkemizde seferberlik düzenlenmesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

- Polonya, halkına ücretsiz askeri eğitim vermeye başladı.

- Suikast ve kazalar ve davalarla siyasi liderler değişiyor.

- Merkez bankaları çılgınlar gibi altın stokluyor.

Temmuz ayı itibarıyla bir şeylerin hazırlığı yapılıyor.

İyi düşünelim iyi olsun.

Ama her şey Temmuz ayını işaret ediyor."

Çeyrek altın kaç TL? Gremse altın kaç para? Yatırımcılar Hamit altın alıyor! Hamit altın kaç TL? Kuyumcu altın fiyatları

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibi evin son halini paylaştı: Ben kurtuldum ama yeni ev sahibine gerçekten çok üzülüyorum!

Benzine 1 lira 55 kuruşluk indirim müjdesi geldi! Akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte benzin indirim...


Geri Dön