Kent Haberleri

İslam Memiş'ten gram altın için can alıcı açıklama geldi! 8,5 ayımız daha var! Filmin sonunda kazanan siz olacaksınız

Altın fiyatlarındaki hareketlilikle beraber Altın analisti İslam Memiş'ten can alıcı açıklama geldi. Filmin sonunda kazanan siz olacaksınız...   İslam Memiş'ten gram altın için can alıcı açıklama: 8,5 ayımız daha var! Filmin sonunda kazanan siz olacaksınız

Altın uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselişe geçtiğinin altını çizerek, yatırımcıları uyardı.  İslam Memiş'ten gram altın için can alıcı açıklama: 8,5 ayımız daha var! Filmin sonunda kazanan siz olacaksınız...

GRAM ALTIN İÇİN CAN ALICI AÇIKLAMA!

Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırdı. Ons altın fiyatı bugün 1986 dolar olurken gram altın kritik seviye olan 1200 TL'yi geçti. İslam Memiş, yeni alım yapacakların dikkartli olmalarını söyleyerek, ''Düzeltmeler beklenmeli. Elinde olan da kıymetini bilsin" ifadelerini kullandı. 

İslam Memiş, gram altını almayan ve sata zara eder diyerek bizim işşimiz ons olduğundan gram altının tatmin etmediğini söyledi. 

FİLMİN SONUNDA KAZANAN SİZ OLACAKSINIZ!

İslam Memiş, altın yatırımcıları ile birlikte gümüş yatıırmcılarını da unutmadı. Gümüşün  yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyleyerek: Memiş yaptığı açıklamada, "Filmin sonunda gram gümüşcüler mutlu oluyor. 8,5 ayımız daha var" dedi.

Gümüşün 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olduğunun altını çizen islam Memiş, ''gümüşü önemsiyorum'' diyerek yatırımcıları gümüş ile ilgili düşüncesini aktardı. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının haziran ayından sonra rekor kıracağını söyleyerek gümüşün gram fiyatının 20 TL seviyesine kadar yükseleceğini açıkladı.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafıdan heyecanla takip ediliyor. Altın fiyatları bugün rekor seviyelere yükseldi. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Milyonlarca kişi ''bugün altın fiyatları ne kadar, gram altın kaç lira, yarım altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını aratıyor.  Altının ons fiyatı an itibariyle 1986 dolar olurken, gram altın fiyatı 1234 TL, çeyrek altın fiyatı 2017 TL, yarım altın fiyatı 4033 TL, Ata altın fiyatı 8,243 TL, Atabeşli altın fiyatı ise 41,084 TL'den satılıyor.

18 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL?

Elinde nakit parası olanlar altın yerine bunu alsın diyen İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Buna yatırım yapan kazanacak

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün

Doların yönü resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ters köşe olacak! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi