Altın & Gümüş

İslam Memiş'ten gümüş için yeni açıklama geldi! Gümüş fiyatları ne olacak? Elinde gümüş olanlar ters köşe olmayın

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için yeni bir açıklama geldi. Elinde gümüş olan yatırımcılara seslenen Memiş, dikkatli olmaları konusunda uyardı.  

Son zamanlarda hızla yükselişe geçen gmüş için peş peşe açıklamalar yapan Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için yeni bir açıklama geldi. 

ELİNDE GÜMÜŞ OLANLAR DİKKAT!

İslam Memiş, bugünkü Merkez Bankası faiz kararının ardından piyasalarda hareketlenmelerin olacağını söyledi. Özellikle dolar tarafında gerilemeler bekleyen Memiş, altın ve gümüş gibi kıymetli metallerde yükselişlerin meydana gelebileceğini belirtti.

Memiş; ''Gümüşün ons ve gram fiyatı altına kıyasla pozitif ayrışmaya devam ediyor. 21 dolar altını alım fırsatı olarak değerlendiriyorum onsta. Gümüş gram fiyatı 13 lira seviyesi üzerinde. Bankalarda kaça satıyorlar bilmiyorum ama mutlaka daha ucuz fiyatlama karşınızda olabilir ama fiziki tarafta 13 lira altında bir gümüş yok.'' diyerek elinde gümüş olan yatırımcıların gümüşün 13 TL alında kalmayacağını ve gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Gümüş alış satış fiyatları ne kadar? İşte  24 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 24 KASIM 2022 GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATLARI

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından sıkı takip ediliyor. Dolar endeksinin gerilemesi ve doların düşmesi ile yükselişe geçen gümüş fiyatları yukarı yönlü harektine devam ediyor.

Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar, gümüş kaç lira oldu, gümüş yükseldi mi, düştü mü?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Bugün gümüş fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yukarı yölü hamlesine devam etti. Gümüş fiyatları şu dakikalarda alış fiyatı 12,76 lira, satış fiyatı ise 13,25 liradan işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı 21,50 seviyesinde değerleniyor.

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş için fırsat zamanını açıkladı! Bu rakamlardan alın! Gümüş yatırımcıları koşun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama: Gümüşte düzeltmeler yaşanacak!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Gümüş 51 kuruş birden yükselecek! Gümüş yatırımcıları dikkat!