Altın & Gümüş

İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı! Gümüş gerileyecek sonra bu rakamı görecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı geldi. Gümüş fiyatları gerileyecek sonra bu rakamı görecek...    

Altın yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz uzman isim İslam Memiş, gümüş yatırımcılarına '' panik yok'' diyerek gümüş fiyatlarının gerileyeceğini sonrasında ise göreceği rakamı açıkladı. 
 

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI DİKKAT: ''PANİK YOK''

Gümüş fiyatları, gümüş yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Son zamanalarda rekor seviyelere yükselen gümüş 20 TL sınırına kadar geldi.  ABD faiz kararı sonrasında gerileyen gümüş için yatırımcılar gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırıyor.  İslam Memiş'ten gümüş fiyatları için ''panik yok'' uyarısı geldi.

Memiş yatırımcıları uyararak “Gümüşün ons fiyatında 24-22 dolar seviyesi vardı. Panik yok, 24 dolar ve üzerini görebilirsiniz. Gümüş daha sonra 22,80 dolara kadar gerileyecek.” dedi.

İslam Memiş gümüşteki beklentisini değişmediğini belirterek, gümüş fiyatlarının yıl sonuna kadar rekor kıracağını açıkladı. Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunun altını çizen Memiş, bu yıl da yatırımcısına en çok kazandıran yatırımın gümüş olacağını belirtti. Memiş gümüş yatırımını önemsediğini belirterek altın alamayan yatırımcıların gümüş almalarını söyledi. 

17 Haziran Cumartesi gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? 17 Haziran 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 17 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

Yatırımcılar gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 1 gram gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

Gümüş fiyatları bugün güne değer kayıplarıyla başladı. Gümüşün ons fiyatı 24,20 dolar,dan işlem görürken, gümüşün gram fiyatı alış 18,134 TL, satış fiyatı ise 18,86 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

1 Euro Kaç Türk Lirası? Euro bugün ne kadar oldu? 17 Haziran Cumartesi Euro/TL kuru