29 / 06 / 2024

İslam Memiş'ten gümüş yorumu! Gümüş fiyatlarında beklenen o rakam geldi! Sıra ons altında!

İslam Memiş'ten gümüş yorumu! Gümüş fiyatlarında beklenen o rakam geldi! Sıra ons altında!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarındaki düşüşe dikkat çekerek beklenen 28,80 dolar seviyesinin geldiğini duyurdu. 



Altın ve gümüş fiyatlarında düşüş haftanın üçüncü işlem gününde de devam ediyor. Memiş, sgümüş fiyatlarının düşüş geçtiğini ve 28,80 dolar seviyesinin görüldüğünü belirterek, sıranın ons altında olduğunu duyurdu. Memiş, gümüş ve altın tarafındaki düşüşü sosyal medya hesabı X'ten duyurarak rakam verdi. İşte o paylaşım...

İslam MEMİŞ @islammemiss
Ons gümüş (xag/usd) beklediğimiz 28,80 $ geriledi.
Sıra ons altın (xau/usd)

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞÜN GRAMI KAÇ LİRA? SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI!

Milyonlarca yatırımcı gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Son zamanlarda altın fiyatlarındaki yükseliş karşısında altın yatırımı yapamayan yatırımcılar gümüşe yöneldi. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gramı kaç lira? Güncel gümmüş fiyatları kaç TL?'' sorularının yanıtlarını aratıyor.

26 Haziran 2024 gümüşün ons fiyatı 28,93 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 30,36 lira, satış fiyatı 31,48 liradan işlem görüyor.

Bugün çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları düştü! 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları!

22 ayar 10 gram bilezikte alış satış fiyatı hesaplandı! İşte alış satış farkı! Bilezik bozdururken dolandırılmayın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön