Altın & Dolar

İslam Memiş'ten inanılmaz son dakika açıklaması! Bundan sonra böyle hareket edin!

Sosyal medyanın fenomen yatırımcısı İslam Memiş, yılın ilk yarısında altın ve Euro'nun yatırımcılara başarılar yaşattığını vurguladı.  Yatırımcıların merakla takip ettiği İslam Memiş, 2024 için altın fiyatlarına yönelik değer kazanma tahmininde bulundu. Detaylar haberimizde...Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş, altın ve Euro'nun yatırımcılara şampiyonluk getirdiğini açıkladı

Son zamanlarda sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi bulunan İslam Memiş, yılın ilk yarısında yaptığı yatırımlarla büyük başarı elde etti. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş, altın ve Euro'nun yatırımcılara şampiyonluk getirdiğini açıkladı.

 

Yatırımcılar arasında adeta fenomen haline gelen İslam Memiş, ilk tweetinde yılın ilk yarısında 10 bin lira ile yapılan yatırımların performansını sıraladı. Bu dönemde, altın ve Euro'nun öne çıktığı görüldü. Altın, Euro, ve Dolar arasında yapılan yatırımların en yüksek getiriyi altın ile elde ettiği belirtildi. Gümüşün de kazandırdığı ancak diğerlerine göre daha az oranda olduğu ifade edildi.

Yılın ilk yarısında 10 bin liram ne oldu?

Dolar   = 13.916 lira
Euro     = 14.180 lira
Altın     = 14.619 lira
Gümüş= 13.256 lira

1. Altın
2. Euro
3. Dolar
4. Gümüş

Şampiyonluk altın’da.

— İslam Memiş (@islammemiss) July 3, 2023

İslam Memiş'in ikinci tweetinde ise yılın kalan yarısında sepetinde neler bulunması gerektiğine dair önerilerde bulundu. Euro, Sterlin, Gümüş ve Altın gibi geleneksel yatırım araçlarının yanı sıra toprak yatırımlarının da önemine dikkat çeken Memiş, ekonomik belirsizliklerin olduğu dönemlerde emlak ve şehir alanlarının güvenli bir yatırım seçeneği olabileceğini vurguladı.

Yılın kalan yarısında sepetimde ne olur?

Euro
Sterlin
Gümüş
Altın

Bunlardan yeterince varsa TOPRAK.
Yeni imar ve şehir alanları.

— İslam Memiş (@islammemiss) July 3, 2023

Altın ve Euro'nun yatırımcılarına şampiyonluk getirdiğini belirten İslam Memiş, yatırımcıların çeşitlendirilmiş bir portföy oluşturması gerektiğini vurguladı. Yüksek getiri sağlayan bu yatırım araçlarının riskli olduğunu ve her yatırımcının risk toleransına uygun şekilde yatırım yapması gerektiğini söyledi. 

 

İSLAM MEMİŞ'TEN YÜKSELİŞ AÇIKLAMASI!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, son dönemde altın yatırımcılarının merakla takip ettiği konulardan biri olan altının değer kazanma potansiyeline yönelik bir tahminde bulundu. Önceki kapanışını 1.920 dolar seviyesinde gerçekleştiren altın, daha önce 1.893 dolar seviyesini test etmişti. Memiş, orta ve uzun vadede altının görünümünün pozitif olduğunu belirtiyor.

İslam Memiş'e göre, önümüzdeki hafta altın fiyatları, 1.960 dolar seviyesine doğru tepki yükselişi gösterebilir. Ancak, yatırımcılar için takip edilmesi gereken önemli bir aralık da mevcut. Bu aralık 1.860 dolar ile 1.960 dolar arasında olacak ve fiyatların bu aralık içindeki hareketi dikkatle izlenmelidir.

Bu tahmin, 2024 yılı için altının değer kazanacağı yönünde ekonomistlerin genel eğilimine paralel olarak, altın yatırımcıları için önemli bir bilgi niteliğindedir. Ancak, piyasalardaki durumlar sürekli olarak değişebilir, bu nedenle yatırımcıların diğer uzman görüşlerini ve güncel gelişmeleri de takip etmeleri önemlidir.

Cumhurbaşkanı'ndan kiracılara müjde geldi! Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek!
Aile Bakanlığı'ndan 8.240 TL para almak isteyenler dikkat! Bu kişilere 1 kuruş bile verilmeyecek!
İş Bankası'ndan müjde! Aylık 445 TL taksitle kredi!