Ekonomi

İslam Memiş'ten son dakika uyarısı: Tuzak var sakın yapmayın!

Para piyasalarının bir bileni İslam Memiş, Youtube'ta yayınlanan videosunda altında yaşanacak gelişmeleri yorumladı. Memiş, 'sanırım bir tuzak var' ifadelerini kullandı.Memiş, dolardaki tuzağa karşı yatırımcıları uyardı

Para ve piyasaların tanınan İslam Memiş, altın ve dolar için kritik değerlendirmelerde bulundu. Memiş, dolardaki tuzağa karşı yatırımcıları uyardı.

Haber Global'in haberine göre, İslam Memiş'in Youtube'daki 'Kafam karışık ne yapmalıyım?' başlıklı videosunda altın ve dövizde yaşanacak gelişmeleri şöyle aktardı:

"Merkez Bankası piyasaları şok etmiş durumda, faizde 100 baz puan indirimine gitti. Dünyadaki tüm ekonomistleri, beklentileri ters köşeye düşürdü. Matematiksel olarak bu hamleye bir anlam verilmediğini ifade etmek isterim. Finansal piyasalarda her zaman hesap makinesi, rakamlar konuşur. Kararlar hane halkına, tüketiciye olumlu olumsuz direkt yansır. Beklentiler çabuk değiştiği için yatırımcılar farklı aksiyonlar almak zorunda kalıyor. Bazı hamleler karşısında yatırımcıların da refleksinin para piyasalarında hızlı olması gerekiyor.

Bu hızlı hamleleri yapmak için de zamanla yarışmanız gerekiyor. TCMB'nin kararından sonra sert dalgalanmalar gördük, bu normaldir. Bir gün sonra fiyatlar ancak yerine oturur, bu reflekslere karşı yatırımcılar panik olabiliyor, yanlış kararlar alabiliyor.

"Sanırım bir tuzak var"

İslam Memiş 'şimdi değil' dedi, gram altın alacaklara tarih verdi!

Selçuk Geçer'in yeni dolar tahmini yatırımcılarda büyük heyecan yarattı!

Ekonomist Özgür Demirtaş Hepsi yalan dedi, 5 madde sıraladı!