Ekonomi

İslam Memiş'ten son uyarı! '2023'ten önce bunu mutlaka yapın'

İslam Memiş, ocak ayını işaret etti uyardı: 2022 bitmeden gram altının nakit tarafını önemseyin! Enflasyonun arttıkça vatandaşların altın ve dövize yöneldiğine dikkat çeken İslam Memiş, ev ve araba almak isteyen vatandaşların krediye ulaşmasının çok zor olduğunu belirterek, "Ocak ayına gelmeden önce kredi ve nakit musluklarını bir an önce açmak gerektiği kanaatindeyim" yorumunda bulundu

TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasından sonra değerlendirmelerde bulunan para ve piyasaların ünlü ismi İslam Memiş, yalnızca Türkiye değil, tüm dünyada enflasyonla mücadele olduğunu belirtti. Enflasyonun arttıkça vatandaşların altın ve dövize yöneldiğine dikkat çeken İslam Memiş, ev ve araba almak isteyen vatandaşların krediye ulaşmasının çok zor olduğunu belirterek, "Ocak ayına gelmeden önce kredi ve nakit musluklarını bir an önce açmak gerektiği kanaatindeyim" yorumunda bulundu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre, Tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim 2022 yılı Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 3,54, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 85,51 olarak gerçekleşti. Amerika Birleşik Devletleri'nde ise enflasyona karşı tedbirler alırken faizde indirime gidildi.

'ENFLASYONUN DÜŞÜRÜLMESİ KOLAY GÖRÜNMÜYOR'

İşte doların 20 TL olacağı tarih! Selçuk Geçer açıkladı

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

İslam Memiş dolar için bu kez saat paylaştı! Elinizi çabuk tutun!