Ekonomi

İslam Memiş’ten son uyarı! Bir gram altını olanlar köşeyi dönebilir! Yoksa bu fırsatı kaçıranlar yanar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalar için çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar! 

Cumhuriyet tarihinin en ağır afeti olarak tanımlanan bu Kahramanmaraş depreminin ardından piyasaları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önemli değerlendirmelerde bulundu.

 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız' dedi. Uzman isim İslam Memiş, altın alacaklar için kritik uyarılarda bulundu. Yatırım yapmayı düşünen vatandaşları uyaran Memiş, elinizi çabuk tutun diyerek altın için o tarihi işaret etti. Bu fırsatı kaçıran yandı diye konuşan İslam Memiş'in altın fiyatlarına yaptığı tahminler…

Tüm Türkiye'yi derinden sarsan depremin ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Vatandaşlar hangi emtiaya yatırım yapacağını şaşırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten üst üste uyarılar geldi. 'Yazmak bugün çok zor' şeklinde ifade eden İslam Memiş, altın alacakları uyardı. O tarihi işaret eden İslam Memiş, yatırım yapacakları uyardı. Bu tarihi kaçıran yandı. Peki altın alınır mı, satılır mı? soruları da böylelikle yanıtlandı. İşte ayrıntılar!

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT! BU TARİHLERDE UÇACAK

Vatandaşlara çağrıda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Acele edin' uyarısında bulundu. Altın için alım fırsatının doğduğunu dile getiren Uzman isim İslam Memiş, tarih vererek fırsatları açıkladı ve o zaman diliminde alanların da köşeyi döneceğini belirtti.

Altın yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, borsada geçtiğimiz hafta yaşanan teknik düzeltmenin sonuçlarının kaçınılmaz olduğunu ifade etti. BİST 100 endeksinde yaşanan gerileme ile insanların borsaya olan güveninin sarsıldığını belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, vatandaşların altına yönelmeye başladığını vurguladı.

SON FIRSAT KAPISI OLABİLİR!

'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu da yanıtsız bırakmayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Altılı Masanın adaylarını açıklayacağı tarihe kadar altının alınabilir olacağını belirtti. Aynı zamanda gelen açıklamalar sonrasında altın fiyatlarının şiddetli bir şekilde yükseleceği açıkladı.

Mirasın mahkeme kararı ile satışı nasıl yapılır?

Deprem kira yardımı şartları 2023! Depremzedelere kira desteği ne kadar olacak?