Kent Haberleri

İslam Memiş'ten sonra o isim 'Dolar 25 TL olacak' dedi! Cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak! Acilen bakın!

Dolar 25 TL mi oluyor? İki ünlü analist resmen açıkladı! Bu haberi okumadan nefes bile almayın! Peki, dolar 25 TL olacak mı? Dolar ne kadar olacak? Dolar yatırımcılarını neler bekliyor? İşte ayrıntılar... Ancak çoğu ürünün dolar cinsinden olması dolar farkındalığının artmasına neden oldu

Türkiye'de vatandaşlar artık doları ödeme aracı olarak değil, yatırım aracı olarak görüyor. Ancak çoğu ürünün dolar cinsinden olması dolar farkındalığının artmasına neden oldu. Dolardaki son gelişmeler kamuoyu tarafından yakından izleniyor.

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar doların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Bu günlerde en çok sorulan sorulardan biri  "Dolar 25 TL olacak mı?" oldu.

Peki, dolar 25 TL olacak mı? Dolar ne kadar olacak? Dolar yatırımcılarını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

İSLAM MEMİŞ: DOLAR 25 TL OLACAK!

Ünlü Finans Analisti İslam Memiş, kripto para birimleri, altın, dolar ve diğer yatırım alanlarına ilişkin yaptığı açıklamada, fiyat tahmininde bir yenilik olduğunu takipçilerine duyurdu. Yatırımcıların ekonomik tahminlerinde takip ettiği isimlerden biri olan finans analisti İslam Memiş, son yorumunda dolar kuruna ilişkin yaptığı açıklamalarla ortalığı karıştırdı. 2023 seçimlerinden sonra doların ne olacağını tahmin eden Memiş, doların 25 TL'nin altına düşmesi halinde şaşırmayacağını söyledi.

İslam Memiş, döviz bürolarındaki ve bankalardaki dolar satış rakamlarıyla ekranlardaki dolar fiyatlarının birbirinden farklı olduğunu söyledi ve doların 2023 seçimleri sonrasında 25TL’yi bulacağını söyledi.

Memiş, dolar kuruna ilişkin yaptığı açıklamaları şu şekilde dile getirdi:

"Ekranlarda 18,81 lira seviyesinde bir kur var ve bu kurunda bozulmasını en azından seçimlere kadar beklemiyoruz ama seçimlerden sonra yukarı yönlü kur atakları da yaşanabilir özellikle yılın yarısından sonra Haziran ayından sonraki süreçlerde Dolar TL kurunda 24-25 lira aralığı yaşanırsa bizim için sürpriz olmayacaktır."

MERT BAŞARAN DOLAR 25 TL OLACAK DEDİ!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, sosyal medya hesabı üzerinden 'Dolar 25 lira olacak mı?' sorusuna cevap verdi.

Mert Başaran, doların bir gün 25 lira olacağını ancak parasını dövizde tutanların zarar edeceğini söyledi.

Mert Başaran, "Sürekli dolar 25 olacak mı?' diye soruluyor. Evet arkadaşlar dolar 25 lira olacak. 30 lira da olacak." dedi. Zam gelen diğer ürünlere de vurgu yapan Başaran ardından şunları söyledi:

"Simit fiyatları da, mesela tuvalet fiyatları da artacak. Burada sıkıntı şu ekonomistler 5 yıldan beri her hafta, doların 25 lira olacağını söylüyorlar. Doların yüzde 30 oranında artması söz konusu enflasyon ortamında normal bir durumdur. Dolar bir gün 25-26 lira olacak. Doları olanlar para kazandığını düşünecek. Ama öyle değil. Dolar çok artınca hiçbir şeyi aynı fiyattan alamıyorsunuz. Dolar tuttuğunuzda para kazanmazsınız. Dövize endeksli artan yatırım araçlarına yönelmek lazım. Mutlaka doların enflasyon hikayesini dikkate alın. Hiçbir şey bilmiyorsanız. Dolar yerine altın alın. Bizim millet sürekli 'Altın mı, dolar mı?' diye soruyor. Paranızı dolar bazlı artırmanız lazım. Dolar bir gün 25 lira muhakkak olacak. Ama gerçek olan şu dolar artınca siz hiçbir şey alamayacaksınız. Enflasyon olan ülkelerde malda kalmak lazım."

Dolar 24 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Aile Bakanlığı son dakika müjdesini verdi! Kimliğinizi de alıp hemen 2.000 TL parayı almaya koşun!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Bu kişiler kimliği ile hemen 1.600 TL para alacak!