Emlak Konut

İslam Memiş'ten tavsiye! Evinizi hemen satmayın, çok değerli olacak!

Piyasaların uzmanı olan İslam Memiş ev alacak olanların beklemesi yönünde uyarı yaptı. Dolar üzerine yapmış olduğu tahminlerle gündemde olan Memiş şimdi de ev alma konusunda uyardı.Kahramanmaraş merkez üssü depremin ardından evini satmak isteyen vatandaşların beklemesini söyleyerek ciddi uyarılarda bulundu

Geçtiğimiz günlerde dolar üzerinden yapmış olduğu tahminler ile gündemde kalan piyasaların uzmanı İslam Memiş, depremin ardından evini satacak olanları büyük bir önemle uyardı. Kahramanmaraş merkez üssü depremin ardından evini satmak isteyen vatandaşların beklemesini söyleyerek ciddi uyarılarda bulundu. 

Altın ve Piyasalar uzmanı Piyasalar uzmanı finansal Analist İslam Memiş açıkladı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinin hala aynı ayı içerisinde bulunurken dolar ve altın fiyatları başta olmak üzere tüm piyasalara büyük bir etki etmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde altın bir anda yükselmiş ve aniden çakılmıştır. Altın gibi dolarda 19 seviyeleri görürken bir anda 18 seviyelerine geri çekilmiştir. Bu durumda Altın ve Piyasalar uzmanı Finansal Analist İslam Memiş yatırımcılar ve ev sahiplerine çok büyük duyurular yaptı. Deprem felaketi sonrası ev sahiplerinin yapmış olduğu kira zamlarının çok büyük bir fırsatçılık olduğunu ve kınadığını söyleyen Memiş iki yol haritası olduğunu söyledi. “Birincisi yolun nakit para ihtiyacı olan birikim, ikinci yol ise toprak satın almak.” Olduğunu belirtti. 
 

Ev satacakları uzman Memiş uyardı

Deprem felaketi ardından kentsel dönüşümün hızlanacağını, sert ve katı kuralların geleceğini açıkladı. Bunu yakın zamanda herkesin görebileceğini de sözlerine ekledi. Sözlerine devam eden Memiş; “Benim eski bir evim var hemen satıp elden çıkartayım demeyin. Kentsel dönüşüm ile size verilecek olan yer örneğin 5 milyon olacak. Yatırımcılar yeni yere geçmek için eski yerleri satın almayı tercih ediyor. Yeni yeri takas etmek de 2 katı kazanç sağlayacak. Eskiyi satıp yeniyi alma fikri artık yanlış bir fikir. Belediyeler ve uzmanlar gelip evinizi inceleyecek. Az hasarlı, orta hasarlı veya ağır hasarlı yıkılacak diyerek rapor verecekler. Bu süreçte evi satıp yenisini alma fikri yerine kirada biraz vakit geçirmeniz sizler için çok daha sağlıklı bir karar olacaktır. 

Deprem sebebiyle prefabrik satışları arttı! Bakanlık tam 200 bin TL destek veriyor

 Konteyner evlere depremden sonra yüzde 30 zam geldi! Bir konteyner ev 95 bin liraya çıktı!

Bakan Murat Kurum duyurdu: Depremden etkilenen kiracılara verilen destek artırıldı!