Kent Haberleri

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak! 473 lirayı gördü

Gram altın bugün KapalıçarşI'da 1.473 lirayı gördü. Altın fiyatları son zamanların en yüksel seviyesini test ederken yatırımcılar koşa koşa altın almaya gidiyor. İslam Memiş ise ''neden bugün?'' sorusunu yatırımcılara sorarken, sonlarının nasıl olacağını açıkladı. 
 

İSLAM MEMİŞ'TEN TOKAT GİBİ AÇIKLAMA!

Altın yorumlarını yakından takip ettiğimiz İslam Memiş bugün twitter hesabından altın yatırımcıları için bir paylaşım yaptı. Memiş, bugün koşa koşa altın almak isteyenlere sesleneren ''neden bugün?'' diye sordu. 

Bugünü neden özellikle beklediniz sorusunu soran Memiş neden bugün olmamasını ve yatırımcıların bu hikanin sonunda ne olacağını açıkladı.

Memiş, ''Seçim fiyatlaması var, makas aralığı var, işçilik var, manipülasyon var, spekülasyon var, çark var, fark var, en kötüsü de tuzağa düşecekler var. Allah aşkına gidin şunlara söyleyin otursunlar oturduğu yerde.
Sonra ağlayıp zırlayıp duracaklar şöyle aldım böyle aldım….'' ifadelerini kullandı.

KOŞA KOŞA ALTIN ALMAYA GİDENLER, SONUNUZ BÖYLE OLACAK!

İslam Memiş Bu fiyatlardan koşa koşa bir şeyler almaya gidenler, ya kazanır ya da kaybeder diyerek şu ifadeleri kullandı: ''Önemli olan tüm uyarılara rağmen neden bugün özellikle beklenir? Toplumda hâlâ heyecan arayan gözü karalar var. Bugün ısrarla ne alayım diye soranlar var. Özellikle bugünü bekler gibi!''

SON DAKİKA KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI 11 MAYIS PERŞEMBE

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.  Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlarında son durum ne?

Bugün Kapalıçarşı'da gram altın 1,473 liraya kadar yükselirken şu dakikalarda 1,450 lira, çeyrek altın 2,458 lira, yarım altın 4,890 lira, tam altın 9,750 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor