29 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.



Altın, dolar, borsave euro yatırımcıları piyasaları yakından takip ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, beklentilerini açıklayarak yarından sonrasına dikkat çekti. 

YATIRIM İÇİN EN UYGUN ARAÇ HANGİSİ?

Yatırımcılar yatırım yaparken haftanın hangi gününe dikkat edelim? Yatırım için en uygun araç hangisi? Dolar ne kadar olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? gibi sorulara Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten ilk beklenti geldi.

Gazeteduvar'da yer alan habere göre; İslam Memiş, yarın ABD enflasyon rakamlarının açıklanacağını hatırlatarak yatırımcılara 'bekleyin' uyarısı yaptı. Çünkü ABD enflasyon verisi, küresel piyasalar için oldukça önemli olacak. 

 İslam Memiş ten yatırımcılara bekle çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

BORSA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

İslam Memiş, geçen haftayı 9 bin 45 puandan tamamlayan bist 100 endeksinde orta ve uzun vadede yükselişlerin devamını beklediğini açıkladı. Fakat kısa vade için kâr satışlarına dikkat çeken Memiş'' 8 bin 400-9 bin 400 aralığında dinlenmek isteyebilir. 9 bin puan üzerinde giriş yapar mıydım? Hayır, kâr satışlarını beklerdim. dedi.

DOLAR BİR YATIRIM ARACI MI?

Doların ne olacağı yönünde beklentilerini açıklayan İslam Memiş dolarla ilgili ''30,67 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Trend yükseliş yönünde. Şubat’ı 31 lira seviyesinden tamamlayabiliriz. Bu hafta 30,60-30,85 lira aralığını takip edeceğim. Dolar bir yatırım aracı mı, alınmalı mı? Hayır.'' dedi. 

 İslam Memiş ten yatırımcılara bekle çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

İslam Memiş, altın yatırımcıları içim de ''Geçen haftayı 2 bin 25 dolar seviyesinden tamamlamıştı. 2 bin 18-2 bin 58 dolar aralığı geçerliliğini koruyor. Bu hafta 2 bin 50 dolar seviyesine kadar yükselmesini bekliyorum.'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Geri Dön