Kent Haberleri

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak! Bu konuda araştırma yapan yatrımcılar parası ile ''altın mıi dolar mı, euro mu, gümüş mü?'' ne alacağı konusunda kafası karışmış durumda


Yatırımcılar, ellerinde bulunan belli mikardaki paraları ile yatırım yapmak istiyor. Bu konuda araştırma yapan yatrımcılar parası ile ''altın mıi dolar mı, euro mu, gümüş mü?'' ne alacağı konusunda kafası karışmış durumda. Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş ise yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak.

İSLAM MEMİŞ'TEN SIR GİBİ AÇIKLAMA...

İslam Memiş, yatırımcılara 2023 yılında en çok hangi yatırım aracının kazandıracağını açıkladı. Geçene sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu söleyen Memiş, bu yıl için de '' 2023 gümüş yılı olacak'' dedi.

Yatırımcılara ellerinde para ile gümüş yatırımı yapmalarını söyleyen Memiş gümüş fiyatlarının fırlayacağını va yatırımcıların çok kazanacaklarını ifade etti. Memiş: Gümüşün gram fiyatında 20 lira, ons fiyatında da 40 dolar olacağını öngörüyor. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 9 Nisan gümüş fiyatları kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları.

9 NİSAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 

9 Nisan Pazar günü gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafındana raştırılıyor. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu, gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü, gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu?'' gibi sorularını yanıtlarını araştırıyor.

Bugün gümüşün gram alış fiyatı 15,68 TL, satış fiyatı 16,246 TL, ons fiyatı 24,99 dolardan değerleniyor. Bugün gümüş fiyatları güne yükselişle başladı. 

Hafta sonu altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 9 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Hafta sonu altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 9 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak