01 / 05 / 2024

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...



Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Fakat İslam Memiş, temkinli olma konusunda yatırımcıları uyardı.  İsrail-İran hattında tırmanan gerilimden dolayı altında yeni fiyatlanmaların olacağına işaret eden Memiş, altın için yeni rakam verdi. 

İŞLER İYİ BİR YERE GİTMİYOR!

İran'ın İsrail'i vurması ya da bir fiziki çatışmanın yaşanmaması halinde iki senaryoya değinen İslam Memiş, her iki olasılıkta gram altın ve ons altının alacağı yeni rakamları açıkladı.

Söylediklerinin bir yatırım tavsiyesi olmadığına dikkat çeken Memiş, savaş hali durumunda yatırımcıların birikimlerine sahip çıkmaları konusunda uyardı. 

 İşler iyi bir yere gitmiyor diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

ALTIN İÇİN YENİ RAKAM!

Memiş, kontrollü bir çatışmanın olması halinde altının onsunda 3 bin dolar, olmaması halinde ise 2 bin dolar seviyelerinin görüleceğini söyledi.

Memiş, İran-İsrail gerilimi olsa da olmada bu yıl ki hedefinin belli olduğuna işaret ederek gram altında 3.000-3.500 lira aralığı, gümüşte ise 32-34 lira aralığını takip edeceğini açıkladı. 

14 NİSAN 2024 HAREM ALTIN FİYATLARI! ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? ÇEYREK ALTIN 14 NİSAN KAÇ TL? 14 NİSAN GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

14 Nisan 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. İran İsrail gerilimden dolayı gözler altın fiyatlarına çevrildi. Yatırımcılar altın fiyatlarının bugün yükselip yükselmediğini araltırıyor. Yatırımcılar sabahın erken saatlerinden itibaren 'harem altın' altın fiyatlarını takip ediyor. Ons altın bugün 2344 dolardan güne başladı. Gram altın 2596 lira, çeyrek altın 4564 lira, yarım altın 8741 lira, tam altın 14,147 lira, Ata altın 17,559 liradan işlem görüyor.

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Geri Dön