02 / 05 / 2024

İsmail Altun, Nakkaştepe'deki evnin kapılarını açtı!

İsmail Altun, Nakkaştepe'deki evnin kapılarını açtı!

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Altun, Nakkaştepe'de yaşıyor. Evde en dikkat çekici detaylar ise sinema odası ile altın kaplama takımların bulunduğu tuvalet...



Elysium markasıyla çok sayıda konut üreten son olarak ise işletmesini Rixos'un yapacağı Taksim'deki Rixos Elysium markasıyla gündeme gelen Ofton İnşaat'ın Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Altun, son 1 yıldır Nakkaştepe'de, Boğaz'ı gören kendi yaptığı 4 katlı villada oturuyor. Altun, Ofton İnşaat'ın butik bir proje olarak yaptığı 3 villalık projeye önce kendi oturmayı düşünmemiş ancak proje tamamlandıktan sonra çok beğenerek burada yaşamaya karar vermiş. Daha önce Altunizade'de 170 metrelik bir evde oturduğunu söyleyen Altun, zamanla buranın kendilerine küçük gelmesiyle taşınma kararı vermiş. Şimdi ise 3 çocuğu ve eşiyle 4 katlı toplam 500 metrekare büyüklüğündeki 2 salon ve 6 odalı bir villada yaşayan Altun, eve taşınırken iç dekorasyonuna da bir o kadar çok önem vermiş. Ofton mimarları patronlarının evlerini çok büyük bir özenle dekore etmiş. Tamamı beyaz mobilyalar ve dekoratif aksesuarlardan oluşan evde koltuklara bile oturmaya çekiniyorsunuz. Üstelik koltuklar da eve özel olarak yaptırılmış.

AİLENİN FAVORİSİ SİNEMA ODASI
İsmail Bey bize evi gezdirirken en sevdikleri bölüm olan sinema odasından başlıyor. Üç oğlunun sinemayı çok sevdiğini söyleyen Altun, evin en alt katını sinema odasına çevirmiş. Tüm projeksiyon ve ses takımları yurtdışından getirilmiş. Beyaz renkli mobilyalar sinema keyfini yaşamak için odaya yerleştirilmiş. Oldukça sade bir tasarıma sahip sinema odasında duvarlara asılan Godfather, Casablanca gibi filmlerin afişleri ise sinema odası ortamını tam anlamda yaşatmak için oluşturulmuş. Altun'un büyük oğlu Salih'in sanat yönetimi okumasının da bu odanın oluşturulmasında önemli bir katkısı var. Odanın köşesine yerleştirilen spor aletleri Altun'un evdeki en sevdiği detaylardan. Altun, haftada 2-3 kez spor yaptığını dile getiriyor. Salonun üst katında ailenin yatak odaları bulunuyor. En üst kata çıktığımızda ise Boğaz Köprüsü'nü gören kocaman bir teras yer alıyor. Altun özellikle yaz mevsiminde terasta vakit geçirmeyi sevdiğini söylüyor. Çatı katının bulunduğu bu katta ayrıca küçük bir televizyon ve oturma takımı da bulunuyor.


Altın kaplama tuvalet
TELEVİZYONUN etrafında beyaz bir mobilya takımı, beyaz masa, arkada bahçeyi gören beyaz berger ikili koltuk ile duvarda çok sayıda reprodüksyon tablo salonu süslüyor. Evin ilk katı salon ve mutfaktan oluşuyor. Bu katta en dikkat çeken şey ise tuvaletteki altın kaplamalı takım.

'Turizm işine de giriyoruz'
ALTUN, inşaatın yanı sıra turizm sektörüne de girmeye hazırlandıklarını söyledi. İlk otelini Kasımpaşa'da sahip oldukları arazide 4 yıldızlı bir otelle yapacaklarını belirten Altun, işletme için Hilton, Marriott gibi gruplarla görüşme halinde olduklarını kaydetti. Şile'de de kendisine ait bir koyu olan bir araziye sahip olduklarını söyleyen Altun burada da butik bir otel hayata geçireceklerini kaydetti. Altun, turizmde otel işletmeciliğine de girmek istediklerini, bunun bugünden yarına bir proje olmadığını ancak şehir otelciliğinde büyümeyi hedeflediklerini kaydetti.

Oğlu Salih Ortaköy'de 15 evlik butik proje yapacak
Kendisinin inşaatın içinde büyüdüğünü, oğlunu da bu sektöre hazırladığını söyleyen Altun, "Ortağımın oğlu Salih ile büyük oğlum Salih ilk projelerini Ortaköy'de 15 evlik bir butik proje ile yapacak. Bu projeyi tamamen kendileri yürütecek. Mart'ta inşaata başlayacaklar. İş ancak bu şekilde öğrenilir" diyor.
Sabah/Dilek Taş

 


Geri Dön