27 / 04 / 2024

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...



İsmail Kemaloğlu Yayla Agro Gıda, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir. İsmail Kemaloğlu, 1967 senesinde Giresun ili Eynesil ilçesinde doğmuştur. İsmail Kemaloğlu , İlkokulu Eynesil ilçesinde, ortaokul ve liseyi Trabzon İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır. 

Daha sonra, 1987 senesinde  Ankara  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanmış ve 1991 senesinde fakülteden mezun oldu. İsmail Kemaloğlu 1992 senesinde Sayıştay Denetçiliği adaylık sınavını kazanarak Sayıştay Başkanlığında denetçi yardımcısı adayı olarak göreve başlamıştır.

Daha sonra Başdenetçi ünvanı aldı. 2002 yılı sonunda Başbakanlık Müşaviri olarak atandı. 2003 yılında Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi, 2005 yılında da Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmıştır. Sayın İsmail Kemaloğlu , 2008 yılı Eylül ayında kamu görevinden istifa ederek tarım, hayvancılık, tohumculuk İle iç ve dış ticaret yapan bir tarım holding bünyesinde holding genel müdürü olarak göreve başladı, 2013 yılında Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı, 2004 yılında ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Müsteşar Yardımcısı olarak ataması yapıldı. 2015 yılında ise aynı bakanlıkta Rehberlik ve Teftiş Başkanı olarak ataması yapıldı. 

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

Bu süre zarfında ÇAYKUR Yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundu. ARSİM Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendi. Üç sene boyunca bu görevi sürdürdü. Buna göre, 2016 senesinde  ikinci defa Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak kararnamesi çıktı. Aynı süre boyunca TMO-TOBB Lisanslı Depoculuk A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkan vekilliğini yaptı. 2019 yılında kamu görevinden ayrılarak kendine ait İK Tarımüssü Uluslararası Danışmanlık firmasını kurdu.

İsmail Kemaloğlu, Yeminli Mali Müşavirlik belgesine sahiptir ve yeterli derecede İngilizce bilmektedir.  İsmail Kemaloğlu, hukuki ve mali konularda kendine ait 3 adet kitabı vardır, İsmail Kemaloğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Ali İhsan Kamanlı kimdir? Ali İhsan Kamanlı ne iş yapmaktadır?

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

 


Geri Dön