28 / 04 / 2024

Isparta Çelebiler Otoparkı inşaatında son durum!

Isparta Çelebiler Otoparkı inşaatında son durum!

Isparta 4 katlı Çelebiler Otoparkı'nın içerisindeki aydınlatma, havalandırma, asansör, yangın tertibatları başta olmak üzere hemen her çalışmada sona gelinirken, otopark üzerindeki meydan düzenlemeleri de son hızıyla sürüyor.



Isparta Belediyesi'nce yer altı 4 katlı Çelebiler Otoparkı'nın yapım çalışmalarında sona gelindi. Otopark içerisindeki aydınlatma, havalandırma, asansör, yangın tertibatları başta olmak üzere hemen her çalışmada sona gelinirken, otopark üzerindeki meydan düzenlemeleri de son hızıyla sürüyor. Şehrin en büyük otoparklarından birisi olacak Çelebiler Otoparkı'nın Ispartalılara önemli bir yaşama konforu sunacağını söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaları yerinde inceledi. 


Çelebiler Otoparkı'nda son aşamaya gelindiğini, son rötuşların yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Bu otoparkımız merkezin en önemli sorununu çözecek bir otoparkımız. Meydan düzenlemelerini de hızla sürdürüyoruz. Bu otoparkımızın yapımı ile ilgili olarak ciddi uğraşlar verildi. Neticeye varıldı sayılır. Yaşama konforuna önemli bir katkı sunacaktır. Otoparkımızda statik olarak son derece iyi yapıldı. Depreme dayanıklı bir yapı oluşturuldu. Otoparkımızda herhangi bir yangın durumunda gerekli tüm müdahale unsurları tamamlandı. Otoparkımızı kazasız belasız bitiriyoruz. Defalarca kontroller edilerek bu seviyeye ulaşıldı" dedi. Otopark içerisindeki rampaların yüzde 10 meyle sahip olduğunu da belirten Başkan Günaydın, otopark içerisindeki yol genişliklerinin 8 metre olarak yapıldığını ve herhangi bir sorunla karşılaşılmayacağını aktardı. 


Günaydın, "Otoparkımızda her türlü konfor düşünüldü. Ayrıca bu otoparkımız yer altının ne kadar güzel bir şekilde değerlendirilebileceğinin de bir göstergesidir. Isparta'mıza yapılan bu çalışmaların hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunuyorum" görüşlerinde bulundu. 


Isparta Haber Gazetesi


Geri Dön