29 / 04 / 2024

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım!

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bİizim Evler 7

Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje yeni metro ve banliyö hatları, Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul güzergahına yakın mesafede yer alıyor.



Ispartakule Bizim Evler 7 projesi 4 blok 28 kattan oluşuyor. İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen projede ön talepler toplanıyor. Proje toplam 8 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.


Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede satışlar bu ay içerisinde başlayacak. Projedeki daireler 2017 yılında teslim edilecek. 


Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde oyun bahçeleri, sauna, buhar odası, fitness salonu, anaokulu, mini futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, spor alanları, kapalı otopark, kreş, çocuk havuzu ve eğlence mekanları bulunuyor.


Ispartakule Bizim Evler 7 projesi inşaat alanı 124 bin 106 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje tpğlam 532 daire ve 43 ticari üniteden meydana geliyor. Projedeki daireler Küçükçekmece Gölü manzarası ve Marmara Denizi’ne hakim bir manzaraya sahip.


Ispartakule Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları,yeni metro ve banliyö hatları, 3. Havaalanı ve Kanal İstanbul güzergahına yakın mesafede yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'a bağlı Ispartakule'de yer alıyor. 


Ispartakule Bizim Evler 7 iletişim

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön