28 / 04 / 2024

Ispartakule mahalle mi oluyor?

Ispartakule mahalle mi oluyor?

Özgecan Aslan Parkı istekleri için Avcılar Belediyesi'ne mesaj atan Isder - Ispartakule Derneği'ne gelen yanıtta Ispartakule mahallesi denmesi Ispartakulelilerin aklına Ispartakule mahalle mi oluyor sorusunu getirdi...




Özgecan Aslan Parkı için www.avcilar.bel.tr internet sayfasına ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın twitter adresine mesaj atan Isder-Ispartakule Derneği'ne Avcılar Belediyesi'nden yanıt gelmişti. Yanıtta "İlçemiz Ispartakule mahallesinde daha önce beton santrali olarak kullanılan ve Özgecan Aslan parkı olarak düzenlenmesini talep ettiğiniz alana ilişkin Belediyemizce park yapımı gerçekleştirilmesi halinde teklifiniz değerlendirmeye alınacaktır" dendi. 


Ispartakule'den mahalle diye bahsedilmesi Ispartakulelilerin aklına Ispartakule'nin mahalle olması gündemde mi sorusunu getirdi. 


Ispartakule nerede?


Ispartakule, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Başakşehir ilçesinde yer alıyor. İdari olarak Bahçeşehir 1. Kısım mahallesi sınırları içinde kalıyor.



İşte Avcılar Belediyesi'nin o açıklaması:


Kaldırttığımız kaçak beton santrali arazisinin gerçek yeri olan park alanı yeri ismi için önerimiz olan ÖZGECAN ASLAN PARKI' na Avcılar Belediyesi değerlendirmeye alacağız diyerek cevap verdiler, konuyu 2 yıldır santralleri takip ettiğimiz gibi etmeye devam edeceğiz. 

Sayın ÖZCAN ÖZDEMİR, 

Duyarlılığınızdan dolayı öncelikle teşekkür eder, tarafımıza bildirmiş olduğunuz istek/şikayet formunu Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne gönderdiğimizi bildirir, İlgili birimden gelen cevap yazısını tarafınıza sunarız.

İlçemiz Ispartakule mahallesinde daha önce beton santrali olarak kullanılan ve Özgecan Aslan parkı olarak düzenlenmesini talep ettiğiniz alana ilişkin Belediyemizce park yapımı gerçekleştirilmesi halinde teklifiniz değerlendirmeye alınacaktır.

Bilgilerinize rica ederiz. 


AVCILAR BELEDİYESİ,

HALKLA İLİŞKİLER



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön