04 / 05 / 2024

Ispartakule Modern Yaka 14 ay sonra teslim! 60 ay vadeyle!

Ispartakule Modern Yaka 14 ay sonra teslim! 60 ay vadeyle!

Firma: Ege Yapı

Proje: ModernYaka

Ege Yapı Modernyaka projesinin teslimlerinin 14 ay sonra yapılması planlanıyor. 60 ay vade imkanı da sağlanan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.



Modern Yaka projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Ispartakule  ModernYaka  projesi  Ege Yapı  imzası ile inşa ediliyor.

Arsa alanı 19 bin 538 metrekare şeklinde açıklanan Ege Yapı Modernyaka projesinde yüzde 70'lik peyzaj alanı bulunuyor.

Toplam 515 adet konuta yer verilen Ispartakule Modern Yaka projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Proje kapsamında yer alan bloklar 12, 13, ve 25 katlı şeklinde tasarlandı.  53 adet ticari ünitenin de yer aldığı Modern Yaka projesinin teslimlerinin 14 ay sonra yapılması planlanıyor.

Ispartakule Modern Yaka projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Ege Yapı Modern Yaka için kaç ay vade yapılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Ege Yapı Modern Yaka projesi ile ilgili detaylar...

Ispartakule Modern Yaka 14 ay sonra teslim! 60 ay vadeyle!

EGE YAPI MODERNYAKA KAMPANYA DETAYLARI

Ispartakule Modern Yaka projesinde yer alan konutlar için 299 bin Türk Lirası peşinat ödendiği zaman 60 ay vade yapılıyor.

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede; Çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, kafe alanı, fitness alanı, dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

Küçükçekmece Gölü'ne de yakın konumda inşa edilen Modernyaka projesinde açık hava cadde mağazalarına da yer veriliyor. Proje ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa Otoyolu gibi bağlantı noktalarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Ayrıca Ege Yapı Modern Yaka, Mahmutbey-Esenyurt metro hattının geçeceği güzergaha yakın konumda bulunuyor.

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon:  444 5 343

Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı!

FGM Tuzla Gloria'da 60 ay vade 0.89 faiz avantajıyla!

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatı!


projeye sor



Geri Dön