Sektörel

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İsra Holding, ibda çatısı altında faaliyet gösteren Yemenli İş İnsanlarına süren yatırımlarıyla ilgili olarak Workshop etkinliği gerçekleştirdi. Elite World Europe Hotel’ de yapılan etkinliğe yaklaşık 60 Yemenli yatırımcı katılım sağladı.

Gayrimenkul geliştirme,  turizm, kentsel dönüşüm, konut yatırımı ve finans modelleri ile ilgili olarak katılımcılara sunumlar gerçekleştiren İsra Holding yetkilileri; Başakşehir’de inşaatı süren V Mall İstanbul ile Bolu Mudurnu’da hayata geçirilen turizm kompleksi V Orman Resort projelerinin avantajlarını Yemenli yatırımcılara anlattı. Ayrıca ülkemizde hali hazırda yatırımları olan ve yeni yatırım yapmak isteyenlere “Türkiye’de yatırım ve finans modelleri, Türk Ticaret hukuku” başlıkları altında bazı bilgilendirmeler yapıldı.

‘V Mall İstanbul’ ile ‘V Orman Resort’ projelerinin kârlı bir yatırım olduğunu dile getiren Yemenli İş İnsanları, yatırım noktasında projelere sıcak baktıklarını da sözlerine ekledi.

“YEMENLİ İŞ İNSANLARINI TÜRKİYE’DE YATIRIM YAPMAYA DAVET EDİYORUZ”

Ülkemizin yabancı yatırımcılar için çok cazip olduğunu dile getiren İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı; “Pandemi sürecine rağmen Türkiye, yılın ilk çeyreğinde yakaladığı yüzde 7'lik büyümenin ardından ikinci çeyrekte de yüzde 21.7'lik bir büyüme kaydetti. ABD, Çin gibi devleri büyüme rakamlarıyla geride bırakarak güçlü bir performans sergileyen ülkemiz, ikinci çeyrekte İngiltere’nin ardından dünyanın en hızlı büyüyen ikinci ekonomisi oldu. Tabi ki bu büyüme  yabancıların yatırım iştahını da artırdı. Gelişmiş ülkelerin dikkatini çeken Türkiye’ye artık dünyanın birçok ülkesinden İş İnsanları yatırım için geliyor. Bundan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. 


Hiç şüphesiz ki bu büyüme, yeni yatırım ve istihdam artışlarını da beraberinde getirmeye devam edecektir. İsra Holding olarak bizlerde iş alanlarımızın temelini oluşturan inşaat ve gayrimenkul geliştirme noktasında aktif iki proje yatırımımızı İstanbul ve Bolu’da devam ettiriyoruz. İstanbul’un mega yatırımlarla uydu kenti haline gelen Başakşehir’ deki AVM projemiz ‘V Mall İstanbul’ ile doğanın kalbinde, yeşillikler içerisinde Bolu -Mudurnu’da yer alan ‘V Orman Resort’ turizm kompleksimiz, yurt içinde olduğu gibi yurt dışındaki yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Bu noktada Yemenli İş İnsanı dostlarımızı fırsatlar ülkesi Türkiye’de yatırım yapmaya davet ediyoruz. Buradaki temel amacımız; çeyrek asra yaklaşan bilgi ve birikimimizi yatırımcı dostlarımıza aktarmak ve karşılıklı ekonomik çıkarlar temelinde iş birliğini güçlendirmektir” şeklinde konuştu.
 

V Mall İstanbul için ilk kazma vuruldu!