27 / 04 / 2024

İsrailli inşaat şirketinin Gazze'deki konut reklamı akıllarda soru işareti bıraktı! 

İsrailli inşaat şirketinin Gazze'deki konut reklamı akıllarda soru işareti bıraktı! 

İsrailli bir inşaat şirketi, Gazze'de konut reklamını yayımlaması akıllara soru işareti bıraktı. 



İsrailli bir inşaat firması,  Gazze'de villa reklamı yayımladı. İsrail, her fırsatta savaş sonrasında Gazze'yi işgal etmeyeceğini söylese de yayımlanan reklam, akıllarda soru işaretleri bıraktı. 

''UYANIN SAHİLDE BİR EV RÜYA DEĞİL''

Gazzeli sivillere mezar olan inşaat yıkıntıların üzerine villa görselleri yerleştirildi. İsrailli inşaat şirketi Harey Zahav, "Uyanın, sahilde bir ev rüya değil" başlığıyla Gazze'de konut reklamları yayınladı.

Söz konsu inşaat şirketinin, 2005'te boşaltılan Gazze'nin güneyindeki "Gush Katif Yahudi Yerleşim Bölgesi"ne dönüş için hazırlık içine girdiği belirtildi. 

İsrailli inşaat şirketinin Gazze deki konut reklamı akıllarda soru işareti bıraktı! 

İŞGALCİLERİ ÇIKARTIYORUZ

Filistinlilerden "işgalci" diye bahsedilen reklamda, "Çalışanlarımız işe koyuldu, yıkıntıları temizleyip işgalcileri çıkartıyoruz" denildi.

Bir başka inşaat reklam afişinde ise Gazze'de yer alan inşaat projesinin krokisi gösterildi. O inşaat firmasının yayımladığı reklamda ise  "Şimdi önsatış fiyatlarıyla" ifadelerine yer verildi.

GAZZE'DE 52 BİN 500 KONUT YIKILDI

İsrail’in Gazze saldırıları devam ederken Gazze'deki insani dram her geçen gün artmaya devam ediyor. İsrail tarafından yapılan saldırılarda toplam 52 bin 500 konut, 110 cami tamamen yıkıldı, 22 hastane ile 110 sağlık merkezi ve 75 okul hizmet dışı kaldı.

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında sebep olduğu yıkıma ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, İsrail'in saldırılarıyla Gazze'de en az 8 bini çocuk, 6 bin 200'ü kadın olmak üzere 18 bin 412 kişiyi öldürdüğü, 50 bin 100 kişiyi yaraladığı belirtildi.

İsrail'in saldırılarıyla Gazze Şeridi'nde 254 bin konuta zarar verdiği ve bunlardan 52 bin 500'ünün tamamen yıkıldığı ifade edildi.

Gazze'de 37 günde 41 bin 30 konut tamamen yıkıldı!

Geri Dön