Kentsel Dönüşüm

İSSİAD'dan İstanbul Caddesi'ndeki dönüşüme destek!

İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (İSSİAD) Nisan ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantının ana gündem maddesi İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı kentsel dönüşüm çalışması ve T2 hattının inşa süreci oldu.

İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (İSSİAD) Nisan ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Başkan Yakup Altınöz başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddesi Bursa Biiyükşehir Belediyesi'niıı İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı kentsel dönüşüm çalışması ve T2 hattının inşa süreci oldu. 


Toplantıda konuşan Başkan Altınöz, belediyenin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak görülen bu projeyi yerinde bulduklarını söyledi. 


Altınöz, "Geçtiğimiz günlerde İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm projesi için ilk somut adım atıldı ve yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerindeki kamulaştırılan binaların yıkımlarına başlandı. İstanbul Caddesi'nin geleceği adına atılan bu adım oldukça önemli bir adımdır. İSSİAD olarak belediyemizin bu çalışmalarını desteklediğimizi bir kez daha belirmek isteriz. Başta Recep Sayın Altepe başkanımız olmak üzere İstanbul caddenin geleceğini şekillendirecek olan projeye destek verecek herkese teşekkür ederiz" dedi. 


Bursa Hayat