Kent Haberleri

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde 3110 işçi alacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!

İŞKUR bünyesinde çalışmak isteyen binlerce aday güncel iş ilanlarını yakından takip ediyor. Hem kamu hem de özel şirketler İŞKUR aracığıyla ilan açarak istihdam sağlıyorlar. En az ilkokul mezunu 3.110 temizlik işçisi alımına ilişkin detaylar araştırılıyor. Kamu ve özel kurumlara bağlı olarak alınacak adayların ilkokul mezunu olmaları yeterli olacak

İŞKUR üzerinde 81 kentte 3110 temizlik işçisi alımı ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Kamu ve özel kurumlara bağlı olarak alınacak adayların ilkokul mezunu olmaları yeterli olacak.

İŞKUR TEMİZLİK GÖREVLİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden temizlik personeli alım ilanlarına başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapın, "Meslek" yazan bölüme "Temizlik Görevlisi" yazarak ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara tıklayın. Başvuru koşullarını taşımanız durumunda "Başvur" butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin.

İlk kez İŞKUR üzerinden başvuruda bulunan adayların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR’a kaydolmak için İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve sonrasında kaydederek giriş yapın.

Peki, İŞKUR temizlik görevlisi başvurusu nereden, nasıl yapılır? Başvuru koşulları neler? İşte ilanlarla ilgili tüm detaylar...
 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

*Türk vatandaşı olmak,

*En az ilkokul mezunu olmak,

*Sağlık sorunu bulunmamak,

*Takım çalışmasına uygun,

*Kişisel temizliğine dikkat eden,

*Tam ya da yarı zamanlı çalışmaya uygun,

*18 - 40 yaş aralığında

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kaydolmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı önemli konular bulunuyor. İŞKUR, iş arayan kişilerle işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu soruyor.

Üyelerin hesaplarını aktif hale getirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekiyor. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif hale getirilmiyor.

Üyelerin hesapları son işlem tarihinden itibaren bir yıl içerisinde aktif olmazsa yani hesaba bu süre zarfında giriş yapılmazsa üyelikler askıya alınıyor. Bu süre özürlü ve eski hükümlü kayıtlarında 2 yıl olarak biliniyor.

İŞKUR’a üye olan iş arayan kişiler tarafından 15 gün içerisinde okunmayan tüm mesajlar otomatik olarak silindiği biliyor. Bu nedenle bu konuya dikkat etmek gerekiyor.

Afet Yeniden İmar Fonu'nun ayrıntıları resmen belli oldu! İşte çok konuşulacak detaylar...

O ürün rekor kırdı! Tarlada 5, markette 17 TL! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı!

EYT düzenlemesi neler getirdi? İşte milyonlarca EYT'linin merak ettiği detaylar...