İş Fırsatları

İşsizliğe son! O ilan yayınlandı, işte detaylar...

Denizli Büyükşehir Belediyesi, personel alımlarını sürdürüyor. Yayınlanan son ilana göre farklı mesleklerden personel alımı yapılacak. İşte iş ilanının detayları ve başvuru şartları...Ş

İş arayanlar dikkat! Denizli Büyükşehir Belediyesi şirketi Peraş Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş. personel alım ilanı açtı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi yeni personel alımı yapacak. Alımı yapılacak kadrolar duyuruldu. Peki, başvurular nasıl olacak? Başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar...

Denizli Büyükşehir Belediyesi şirketi Peraş Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Temizlik Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş.  Çok sayıda yeni personel alımı gerçekleştirecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı 2023 Kadro Dağılımı
Güvenlik Görevlisi 2 kişi,
Tır Şoförü 1 kişi,
Yardımcı Destek Personeli 2 kişi,
Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler) 1 kişi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı 2023 Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
Kamu haklarından mahrum olmamak,
Denizli’de ikamet ediyor olmak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Başvurusu 2023
Personel alımları ile alakalı detaylarda ortaya çıkmaya başladı adaylar 21-23 Mart 2023 tarihler arasında başvurularını tamamlayabiliyorlar her adayı yalnızca tek bir kadro için başvuru gerçekleştirebilir başvuru yapmak isteyen adaylar basvuru@denizliperas.com adresine CV’yi göndererek başvurularını tamamlayabilirler.

Detaylar için tıklayın...