Genel

İstanbloom Rezidans'ta metrekaresi 5 bin dolara!

165 bağımsız bölümden meydana gelen İstanbloom Konut Projesi'nde yer alan konutların metrekare birim fiyatları 5 bin dolardan başlıyor. Proje kapsamında yer alan konutların teslimleri 2013'te yapılacak

Esin Yapı tarafından Zincirlikuyu 'da hayata geçirilen İstanbloom Projesi, 2013 Nisan 'da sahiplerine teslim edilecek.

Proje kapsamında 1+1 'den 4+1 ' kadar toplam 11 tip konut bulunuyor. 46 katlı rezidans olarak kulan proje kapsamında yer alan ilk 4 kat ofislere ayrıldı.

165 bağımsız bölümden meydana gelen ve Bünyamin Derman tarafından tasarlanan projenin iç tasarımda ise Mahmut Anlar 'ın imzası bulunuyor.

Proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 5 bin dolardan başlıyor ve 9 bin dolara kadar başlangıç gösteriyor. İstanbloom Projesi 'nde yer alan konutların ödemelerinde yaklaşık yüzde 25 'lik kısım peşin ödeniyor geri kalanı ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. Projede konutların teslimleri ise 2013 'te yapılacak.

14 bin 760 metrekare arsa alanı üzerinde hayat bulan İstanbloom 'uninşaat alanı 70 bin metrekare, yeşil alanı 5 bin 600 metrekare ve   brüt konut alanı ise 29 bin 200 metrekare olarak tasarlandı.

Evinin tavanında gökyüzünü görmek isteyen konut sakinlerinin varlığını dikkate alan bir mimari anlayış ile inşa edilen yapı yüksek tavanlı konutların ortaya çıkmasına neden olmuş.

http://esinyapi.com/

0212 274 72 79

http://istanbloom.com/

Projeden görüntüler için tıklayınız

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com