Genel

İstanbloom Zincirlikuyu'da metrekaresi 9 bin dolara!

Zincirlikuyu'da hayata geçirilen İstanbloom mimarisinde Bünyamin Derman imzasını taşıyor. Esin Yapı tarafından inşa edilen proje 165 bağımsız bölümden oluşuyor

14 bin 760 metrekare üzerinde hayat bulan İstanbloom 46 katlı tek rezidans bloğundan meydana geliyor. Bünyamin Derman imzalı tasarımıyla Zincirlikuyu'ya yeni bir soluk getirecek olan İstanbloom 11 farklı tipte konut yer alıyor.

Esin Yapı'nın hayata geçirdiği projede 165 bağımsız bölüm yer alıyor. İstanbloom'un ilk 4 katı ofislere ayrılacak. 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipinin bulunduğu projede metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor. En yüksek metrekare birim fiyatı ise 9 bin dolar. 70 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbloom'da konutların ödemelerinde yaklaşık yüzde 25 'lik kısım peşin ödeniyor geri kalanı ise banka kredisiyle vadelendiriliyor.

İç mimarisini Mahmut Anlar'ın yaptığı projede modern, yeni modern, klasik ve yeni klasik tarzda tasarlandı. İstanbul'da eşine az rastlanır nitelikte peyzaj tasarımı ile öne çıkan İstanbloom kentin tam ortasında dinamizm kadar doğadan da vazgeçemeyenler için tasarlandı.

5 bin 600 metrekare yeşil alana sahip olan İstanbloom; 34 konut, 3 penthouse, 3 ofis, 2 teknik ve sosyal kat, 4 otopark katı olmak üzere 46 kat olacak.

Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe Metro İstasyonu'na 400 metre uzaklıkta yer alan İstanbloom 2013'te teslim edilecek. İstanbloom projesi güvenlikten yeşil alanlara, mini çarşısından, açık havuzuna kadar tüm yaşamsal gereksinimler düşünülerek tasarlandı.

24 saat güvenlik, bitki ve bahçe bakımı, sağlık hizmetleri, concierge servisi, mesaj ve uyandırma servisi, araç veya uçak kiralama hizmeti, taksi, shuttle ve araba yıkama, kuru temizleme, vale servisi, aşçı ve garson kiralama, parti desteği ve catering hizmetleri sosyal olanaklardan birkaçı...

http://www.istanbloom.com/

274 10 20


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com