Eğitim

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nin temeli atıldı!

Ümraniye Belediyesi tarafından üstlenilen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nin temeli bugün atıldı...

Ümraniye Belediyesi tarafından üstlenilen Ümraniye Büyük Camii ve yine Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi C Blok Hizmet Binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Diyanet İşleri Başkanı Sayın Ali Erbaş’ın katıldı. 

Ümraniye Büyük Camii 3 bin 202 metrekare kapalı alan ve 1367 metrekare avluya sahip.  1 mahfil ve 1 zemin kattan oluşan cami ile caminin altında bulunan yaklaşık 1000 araç kapasiteli 3 katlı otoparkın yanı sıra 17 bin 159 metrekare alanda, 1 bodrum, 1 zemin, 3 normal ve 1 çatı katında 22 derslik, 2 amfi ve öğretim görevlisi odalarından oluşan İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi C Blok Hizmet Binasının temel atma töreni Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi ile başladı.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Tayyar Altıkulaç, programda yaptığı konuşmada "Başkan Hasan Can kardeşimizi ve ekibini, Ümraniye’ye yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Üniversitemiz böyle bir belediyeciliğin kucağında hizmet bulduğu için mutluyuz" açıklamasında bulundu.