04 / 05 / 2024

İstanbul Apartments'ta 230 bin dolara!

İstanbul Apartments'ta 230 bin dolara!

Kemerburgaz Göktürk'ün yeni konut projesi İstanbul Apartments'ta fiyatlar 230 bin dolardan başlıyor…



İntegral Gayrimenkul'un Göktürk'teki yeni projesi İstanbul Apartments 20 konut ve 5 dükkandan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 ara kat konutlar ile 4+1, 5+1 ve 6+1 dubleks konut tiplerinin bulunduğu projede brüt 115 metrekare ile 257 metrekare arasında alternatif konut seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 230 bin dolardan başlıyor, 514 bin dolara kadar yükseliyor. Esnek ödeme koşulları sunulan projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


Yeşil bir bölgede yapımına devam eden projenin hemen karşında İş Bankası ve cadde boyunca diğer bankalar, birkaç adım ileride Star Bucks, D&R, diğer ünlü kafe ve restaurantlar, yürüme mesafesinde Florence Nightingale, Acıbadem hastahanesi ve eczaneler, Migros, Carrefour, Macro Center, Uğur Center ve diğer marketler, Eyüboğlu Koleji, Zeynep Mutlu Kemer Koleji, Hisar Eğitim Vakfı, dershaneler ve anaokulları gibi marka kurumlar bulunuyor.


İstanbul Apartments'ta kapalı otopark, doğalgaz kombi sistemi, merkezi uydu sistemi gibi özellikler mevcut. Redye temel perde sistemiyle inşa edilen konutların zemin etüdü yapılmış. Ankastre setle birlikte teslim edilecek olan mutfaklarda dolaplar özel yapım lake cilalı mobilyayla döşenecek.


www.integralgayrimenkul.com
[email protected]
0212 322 2 322

Nagihan ARAT/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön