Toki

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

TOKİ İstanbul kura çekilişi büyük bir merakla beklenmektedir. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası çekiliş tarihlerine dair aramalar hız kazandı. İşte detaylar!TOKİ'nin resmi sitesinde bu konu hakkında yer bilgilere göre; İlk Evim İlk İş Yerim projesinin İstanbul ayağındaki ilk kura çekilişleri Tuzla için düzenlendi

ESENLER ÇEKİLİŞ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TOKİ Esenler çekilişi merakla takip ediliyor. TOKİ'nin resmi sitesinde bu konu hakkında yer bilgilere göre; İlk Evim İlk İş Yerim projesinin İstanbul ayağındaki ilk kura çekilişleri Tuzla için düzenlendi. İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki'nde inşa edilecek 508 adet konutta kura çekilişi için tarih 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 11.00 olarak belirlendi. Ama İstanbul Esenler'de yapılacak olan konut kura çekilişine dair henüz bir bilgi verilmedi.

İşte TOKİ kura çekilişlerine dair merak edilenler…

TOKİ İSTANBUL 2022 NEREDE YAPILACAK?

TOKİ sosyal konut projesi İstanbul'un; Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Silivri ve Tuzlu ilçelerinde inşa edilecek.

TOKİ SÖZLEŞMENİN FEHİ HALİNDE TAKSİTLER İADE EDİLİR Mİ?

TOKİ sözleşmesinin iptali durumunda ödenen taksitler geri alınabilir mi? sorusunun yanıtı; TOKİ sözleşmenin feshi, iptali halinde başvuru bedeli, peşinat ve taksitler; masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilir.

İSTANBUL AVRUPA YAKASI TOKİ ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

TOKİ'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 50.000 Sosyal Konut Projesi içerisinde İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası çekilecektir. 30 Kasım 2022 tarihi Çarşamba günü, Saat 11.00'de gerçekleştirilecektir."

ARSALAR 25 PEŞİNAT İLE 48 AY VADE İLE SAHİPLERİNİ BULACAK!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında yer aldığı 51 ildeki 510 arsayı açık artırma yolu ile satışa çıkardı. Buna göre 51 ilde 510 arsa açık artırma yöntemi ile sahiplerini bulacak. Arsalar için açık artırma, 21-23 Aralık'ta yapılacak. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, günübirlik tesis, oto galericiler sitesi, termal turizm, depolama alanı, kırsal yerleşim ve plansız olarak arsalara yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile satışa çıkacak.

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

İmar affında son durum! İmar affı ne zaman olacak? 2023 imar affı çıkacak mı? Torba yasada imar affı var mı?