17 / 05 / 2024

İstanbul Barter Borsası inşaat sektöründe zirveye oynuyor!

İstanbul Barter Borsası inşaat sektöründe zirveye oynuyor!

İstanbul Barter Borsası Genel Müdürü Demir, 'Üyelerimizin arz ettiği yüzlerce çeşit inşaat sarf malzemesini de müteahhitlerimiz daire karşılığı verebiliyoruz'dedi



İstanbul Barter ve Takas İşlemleri A.şž, 14.000.000 TL toplam değerde yüzlerce çeşitte inşaat sarf malzemesi ve işçiliğini para ödemeden temin etme imkanı sunuyor.

İstanbul Barter Borsası Genel Müdürü Mustafa Demir, yaptığı açıklamada  'Yıllardır üye müteahhitlerimizin reklam kampanyalarını para ödemeden daire karşılığı yapma imkanı sunuyorduk. Bir süredir üyelerimizin arz ettiği yüzlerce çeşit inşaat sarf malzemesini de müteahhitlerimiz daire karşılığı verebiliyoruz' dedi.

Müteahhitlerin yıllardır daire karşılığı inşaat malzemesi takasını zaten yapmakta olduklarını hatırlatan Demir, 'Biz miktarı 1 daire bedelini karşılayamayacak ürünlerden, birkaç daireyi karşılayabilecek ürün ve hizmetlere kadar her tür ürünü tek bir kalemde müteahhitlerimize sunuyoruz. Bu sayede küçük miktarlı ürünleri de barterlaştırma imkanının yanı sıra büyük miktarlı kalemlerdeki üreticilerimize de sadece daire yerine çeşitli ihtiyaçlarını para ödemeden karşılama imkanı sunuyoruz' diye konuştu.

İstanbul Barter Borsası Genel Müdürü Demir, şunları söyledi:

'Müteahhitlerimiz 14.000.000 TL. toplam değerde yüzlerce çeşitte inşaat sarf malzemesi ve işçiliğini para ödemeden temin etme imkanı sağlıyoruz. İnşaat firmaları sistemimizden; Ulusal tv ve gazetelerde reklam yayınıyla birlikte, kaba inşaattan anahtar teslimine kadar ihtiyaç duyulan hemen her tür malzemeyi daire karşılığı temin edebilmekteler.

Müteahhitlerimiz, Yapı kimyasallarından Mekanik tesisat taahhüdüne, çelik kapıdan mutfak mobilyasına geniş bir yelpazede bulunan ürünlerimizi www.12.com.tr adresinden görebilir ve ihtiyaçlarını karşılaya bilirler.


Arz listemizde bulunan ürünler üyelerimize aittir. Üyelerimiz, ihtiyaçlarını para ödemeden karşılamak için ürettikleri ürünleri sistemimizde satışa sunmaktalar. 890 Ayrı şirketten oluşan üye şirketler topluluğumuz her ay ortalama 70 şirketin katılımı ile hızla büyümektedir.

Arz ettiğimiz inşaat malzemelerini para ödeme yerine daire karşılığı almak isteyen müteahhitlerimizin ihtiyaçlarını 212 290 26 46 telefondan veya www.12.com.tr den bize bildirmeleri yeterlidir.'    


Geri Dön