30 / 04 / 2024

İstanbul City'de 5 bin TL peşinatla!

İstanbul City'de 5 bin TL peşinatla!

çerkezköy'de 'Küçük İstanbul'u kuran İstanbul Palmiye Grup'un 5 bin TL peşinle başlattığı ev kampanyası, 31 Aralıkla sonra eriyor



çerkezköy'de 'Küçük İstanbul'u kuran İstanbul Palmiye Grup'un 5 bin TL peşinle başlattığı ev kampanyası, 31 Aralıkla sonra eriyor. Ellerinde sınırlı sayıda daire kaldığını belirten İstanbul Palmiye Grup'un Satış Müdürü Selçuk Sukas, iki haftada satışı tamamlamak istediklerini söyledi.

İstanbul Palmiye Grup'un Satış Müdürü Selçuk Sukas, çerkezköy'de inşa ettikleri 650 daire ve 3300 m2 alışveriş merkezinden oluşan istanbul City Projesi'nde, 5 bin TL'den başlayan peşinatlar ve 450 liradan başlayan taksit imkanlarıyla insanları daire sahibi yaptıkları kampanyayı artık bitirmek üzere olduklarını söyledi. Sukas, 'Daire almak isteyenlere muazzam şartlar sunduk; yüzlerce insan bu fırsatı değerlendirerek ev sahibi oldu ya da çok iyi kazandıracak bir yatırımın sahibi oldu fakat 31 Aralık'ta bu kampanyaya son veriyoruz' de ¬di. Sukas'ın Akif'in sorularına verdiği cevaplar şöyle:

Bitimine iki hafta kalan kampanyanızın avantajları nelerdir

istanbul Palmiye Grup'un çerkezköy Kızılpınar'da inşa ettiği, 26 bin m2 alan içerisinde 650 daire ve 3300 m2 alışveriş merkezinden oluşan istanbul City Projesi'nde halkımıza sunduğumuz imkanlar hakikaten muazzam şartlarda; yüzlerce aile banka kredisi kullanmadan, kefilsiz, faizsiz, kurasız ve ara ödemesiz çok uygun şartlarda kira öder gibi ev sahibi oldular. 42 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla, 5 bin liradan başlayan peşinatlarla ve 450 liradan başlayan taksitlerle, 108 ay vade imkanıyla insanlara A sınıfı bir projede ev sahibi olma fırsatı sunduk ve aynı zamanda çok iyi kazandıracak bir yatırım fırsatı. Ödeme tablolarımızı gerektiğinde kişiye özel hale getirdik, insanların bütçelerine göre özel ödeme tabloları hazırladık.

Kampanya ne zaman son buluyor

Kampanyamızı 31 Aralık'ta bitiriyoruz. Yüzlerce aileyi bu kampanya vesilesi ile daire sahibi yaptık. Gönül ister ki binlercesini daha daire sahibi yapalım. Fakat 31 Aralık'ta şartlarımız değişecek. Daire fiyatlarımıza yüzde 10-15 aralığında zam gelecek. Peşinatlar arttırılacak, vadeler kısaltılacak ve doğal olarak taksit tutarları daha yüksek rakamlara tekabül edecek.

Proje hakkında bilgi verir misiniz

İstanbul City Projesi, 26 bin metrekarelik alana inşa ediliyor. Bunun 18 bin metrekaresi yeşil alan, sosyal aktivite ve otopark alanları için ayrıldı. 12 katlı, 12 blok, 3 bin 300 metrekare alışveriş merkezi ve alışveriş merkezinin üzerine kurulacak beşer katlı iki rezidans kuleden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üze.e projede 650 daire yer alıyor. Projede 24 saat güvenlik, 24 saat ambulans hizmeti, 7/24 kameralı takip sistemi, yarı olimpik yüzme havuzu, süs havuzları, fitness, sauna, tenis kortu, basketbol, futbol sahası, çocuk parkları, kreş, dinlenme alanlarıyla birlikte 3 bin 300 metrekare kapalı alışveriş merkezi yer alacak. Alışveriş merkezinde, istanbul City'de yaşayan insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri mekanları hazırlıyoruz. Market, güzellik salonu, mağazalar, kafeteryalar, restoran, iletişim merkezi, çocuk eğlence alanları gibi site sakinlerinin ihtiyacına yönelik iş ¬letmeler kurulacak.

Fiyat aralığınızı nasıl değişiyor

Peşin ödemelerde 1+1 daireler 42 bin 900 TL'yle 59 bin 400 TL aralığında, 2+1 dairelerin fiyatları 64 bin ile 74 bin TL arasında, 3 +1 dairelerin fiyatları 76 bin TL'yle 91 bin TL arasında, 5+1'ler ise 130 bin TL ile 147 bin TL arasında.

Dairelerimizi müşterilerimizi bankaya göndermeden, kefilsiz, faizsiz, kurasız ve ara ödemesiz, 1. etapta 20 bin TL'den, 2. etapta 10 bin TL'den, 3. etapta 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla satıyoruz.

Sektörde bir durgunluktan bahsediliyor. Siz satışlardan memnun musunuz

Satışlar gayet iyi, birinci ve ikinci etapta dairelerin yüzde 80 'i satılmış durumda, üçüncü etabı satışa çıkardık, sırada alışveriş merkezindeki ticari noktaların ve rezidans dairelerin satışa çıkarılması var. Ticari noktalara, satışa çıkmamasına rağmen yoğun bir talep aldık, talepte bulunan müşterilerimize satışa çıktığı anda dönüp bilgi vereceğiz.

HIZLI TREN İLE 20-25 DAKİKADA İSTANBUL'DA OLACAKSINIZ

Neden çerkezköy, ulaşımı kolay bir bölgede misiniz

Bu bölgeye Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri kuruldu. şžu anda çorlu ve çerkezköy bölgesinde 5500 civarında fabrika faaliyette. Bu fabrikalarda on binlerce insan çalışıyor, faaliyete geçecek fabrikalarla birlikte bu rakam devamlı artacak.

Bölgedeki konut sayısı yetersiz. Biz de bu konut açığını gördüğümüz için ya-tırımlanmızı bu böigeye kaydırdık.

Organize sanayi bölgesinin yanında 2013 yılında yolcu taşımaya başlayacak olan hızlı tren projesi ve Silivri'ye yapılması planlanan üçüncü havalimanı bölgenin yarınki fotoğrafını tamamen netleştirdi, inşaatçılar bu bölgeye 'Küçük istanbul' diyoruz.
akit

www.istanbulpalmiyegrup.com
0212-325-83-23


Geri Dön