27 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent fiyat listesi!

İstanbul Inn Levent fiyat listesi!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

İstanbul Inn Levent fiyat listesi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bu yıl sonunda teslim edilecek olan İstanbul Inn Levent projesinde metrekare fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...




İstanbul Levent bölgesinde yükselen  İstanbul Inn Levent  projesi  Ünal İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent fiyat listesi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


İstanbul Inn Levent projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. İstanbul Inn Levent projesinde 135 adet konut ve ofisler bulunuyor. İstanbul Inn Levent projesi 17 katlı tek blok olarak tasarlandı. 


İstanbul Inn Levent fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. İstanbul Inn Levent projesinde teslimler bu yılın sonunda gerçekleştiriliyor.


İstanbul Inn Levent satış ofisi ile 0212 679 58 58 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Inn Levent projesinde 1+1'ler 48 metrekare ile 68 metrekare, 2+1'ler 69 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul Inn Levent projesi içerisinde parti karaoke odası, çok amaçlı salon, kapalı otopark, toplantı salonları, sinema, sanat odası, yoga, pilates, spa, kapalı yüzme havuzu, oyun odası gibi sosyal donatılar yer alıyor.



0 212 679 58 58

www.unalinsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön