29 / 04 / 2024

İstanbul Lounge Halkalı fiyatları!

İstanbul Lounge Halkalı fiyatları!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: İstanbul Lounge

İstanbul Lounge Halkalı fiyatları minimum 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avrupa Yakası Halkalı'da Eroğlu Gayrimenkul tarafından konumlandırılan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor...



İstanbul Lounge Halkalı fiyatları öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Banka kredisi kullanılabilen proje Halkalı'da yer alıyor.


Eroğlu Gayrimenkul Projesi olan İstanbul Lounge, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine sahip.


Konut teslimleri hemen yapılan İstanbul Lounge Evleri, 63 metrekare ile 256 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. 


Toplam 792 adet konuta yer verilen İstanbul Lounge, açık havuz, relax havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, cafe, oyun parkı, tenis kortu/basketbol sahası, mini futbol sahası, çocuk kulübü, dev satranç gibi sosyal alanları gibi alanlar bulunuyor.



İstanbul Lounge Halkalı fiyatları


İstanbul Lounge Halkalı fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ticari alanlara da yer veriliyor. Proje hakkında detaylı bilgiler için ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri şöyle;



Telefon: (0212) 678 64 28- 444 37 97

Web Adresi: www.eroglu.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön