28 / 04 / 2024

İstanbul Lounge'da teslimler başlıyor! 170 bin TL'ye!

 İstanbul Lounge'da teslimler başlıyor! 170 bin TL'ye!

Firma: Eroğlu Yapı

Proje: İstanbul Lounge

İstanbul’un en önemli projelerinin yükseldiği Halkalı’da Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen İstanbul Lounge’da yaşam Ekim ayı sonu itibariyle başlıyor.






Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Halkalı’da hayata geçirilen ve sunduğu olanaklar ile ayrıcalıklı bir konuma sahip olan İstanbul Lounge’da daire teslimleri başlıyor. Doğadan esinlenerek yatay süreklilik konseptinin belirlendiği projede ev sahibi olanlar Ekim ayı sonu itibariyle yeni ve ayrıcalıklı bir hayata “merhaba” diyecek.

 

Sakinlerinin heyecanla beklediği İstanbul Lounge’da daire teslimleri Ekim ayı sonu itibariyle; D bloklardan başlayacak. Sonra sırasıyla; C, B, A ve E bloklar teslim edilecek. Dairelerin teslimat sürecinin yaklaşık 4 ile 6 hafta içinde tamamlanması planlanırken, İstanbul Lounge sakinleri yeni yılı yeni evlerinde karşılamanın konforunu yaşayacak.

 

Çok özel dubleks 4+1’ler

 

Mimarisi, yeşil alanları ve sosyal imkânlarının yanı sıra Küçükçekmece Gölü’ne ve yapım aşamasında olan  Marmaray  Metrosuna yakınlığı ile de özel bir konuma sahip olan İstanbul Lounge’da büyüklükleri 59 - 227 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. İstanbul Lounge'da fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor...

 

Projede ayrıca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1’ler sahiplerini bekliyor. Bölgede yer alan yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sağlıyor.

 

Teslime Özel Faiz Kampanyası

 

İstanbul Lounge evleri uygun faiz oranları ile de konut sahibi olmak isteyenlere yeni kapılar açıyor. Başlattığı kampanyalarla müşterilerine benzersiz bir ödeme kolaylığı sağlayan Eroğlu Gayrimenkul; İstanbul Lounge'un teslimlerine özel kampanya içinde, yüzde 0.69 faiz oranı ile 60 ay taksit veya aylık yüzde 0.79 faiz oranı ile 120 ay taksit seçeneği ile Banka Konut Kredisi imkanı sunuyor. Sektör ortalamalarına kıyasla çok avantajlı koşullarda ev sahibi olmayı mümkün kılan bu ödeme sistemine ek olarak; Eroğlu Finansal Ödeme Sistemi ile yüzde 30 peşinat ve 24 ay vade farksız eşit taksitli ödeme fırsatı da veriliyor.

 

“Her şey Dahil Fiyatlar” 

 

Ödeme avantajları ile ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Eroğlu Gayrimenkul ayrıca, projelerinde gizli veya ekstra masraf da uygulamıyor. İstanbul Lounge Projesi için  “Her şey Dahil Fiyatlar”  kampanyası da kısa bir süreliğine devam edecek olup; böylece hemen teslimli dairelerde KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri ayrıca ödenmeyecek. 

 


Eroğlu Gayrimenkul Hakkında

Eroğlu Grubu'nun tekstil ile başlayan, yaklaşık 30 yıla varan ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Gayrimenkul; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir. Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştiren Eroğlu Gayrimenkul'ün gerçekleştirdiği ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.

Colin's ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği 'marka yaratma' üzerine kurulu iş modelini inşaatta da devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008'de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, 2010'da ise Oksizen Konakları'nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır. Eroğlu Gayrimenkul 2011 yılında; İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Bursa Harmony Towers başlarken 2012 yılında ise Erasta Antalya projesine ve Seyrantepe'deki yeni projesine başlamıştır.


Eroğlu Gayrimenkul; 2011 yılına ilişkin yaklaşık 2,5 milyar TL'lik yatırımlarını 2012 yılında, 5 yeni proje geliştirerek 3,2 milyar TL'ye ulaştırmayı hedeflemektedir.



www.eroglu.com


444 37 97





projeye sor



Geri Dön