22 / 07 / 2024

İstanbul Lounge'te yüzde 5 peşinatla!

İstanbul Lounge'te yüzde 5 peşinatla!

EROĞLU Yapı, Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde, benzerlerinden ayrılacak bir projeye imza attı. Aynca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1'ler ve kent villaları sahiplerini bekliyor.      




 EROĞLU Yapı, Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde, benzerlerinden ayrılacak bir projeye imza attı. Eroğlu Yapı metrekaresi 'her-şey dahil 1.500 lira'dan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan İstanbul Lounge ile herkesi sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor.
Daire sahipleri, 120 ay vadeye kadar ödeme seçenekleri olan projede, yüzde 0.76'dan başlayan banka faiz oranlarıyla en ekonomik ödeme imkanlarıyla buluşturuluyor. Projede, büyüklükleri 56-204 metrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor.

Bu manzara sadece Lounge'de

Aynca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1'ler ve kent villalan sahiplerini bekliyor. Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, İstanbul Lounge'un bulunduğu konum ve sunduğu imkanlarla güvenilir bir yatırım fırsatı yarattığını ifade etti. Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer ise, toplam 757 adet dairenin yer aldığını belirterek tüm dairelerden göl ya da sitenin panoramik manzarasının seyredilebildiğini söyledi.
 Sözcü

Fiyat listesi için tıklayınız

www.erogluyapi.com.tr
444 37 97


Geri Dön