28 / 04 / 2024

İstanbul Otobüs Anonim şžirketi otobüs alım ihalesine çıkıyor!

İstanbul Otobüs Anonim şžirketi otobüs alım ihalesine çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İstanbul Otobüs A.şž. otobüs alım ihalesine çıkıyor. İhale ile alınacak 172 yeni otobüs toplu taşımada halkın hizmetine sunulacak



 İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İstanbul Otobüs A.şž. otobüs alım ihalesine çıkıyor. İhale ile alınacak 172 yeni otobüs toplu taşımada halkın hizmetine sunulacak. Üç bölgede hizmet verecek olan düşük tabanlı, klimalı, konforlu, bilgilendirme ekranlı otobüslerleri kapsayan hat kiralama ihalesi için teklif verme işlemleri dün başladı. Kapalı teklif usulü yapılacak ihaleye son başvuru tarihi 25.01.2011.İhale sonunda Beyoğlu bölgesinde 11 hatta 43 otobüs, Anadolu bölgesinde 11 hatta 62 otobüs, Avrupa bölgesinde ise 10 hatta 67 otobüs hizmet verecek.
Sabah

Basında yer alan diğer haberler:

İstanbul Otobüs A.şž. Otobüs Alım İhalesine çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi İstanbul Otobüs İşletmeleri A.şž. ilk etapta ihale ile 172 yeni otobüsü toplu taşımada halkın hizmetine sunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşım da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi olan İstanbul Otobüs İşletmeleri A.şž. ilk etapta ihale ile 172 yeni otobüsü toplu taşımada halkın hizmetine sunuyor. Yeni otobüsler ile daha konforlu ulaşım sağlanacak.  

Üç bölgede hizmet verecek olan düşük tabanlı, klimalı, konforlu, bilgilendirme ekranlı sıfır kilometre otobüsler hattı işletmeciliği için teklif verme işlemleri 07.01.2011 tarihinde başladı. Kapalı teklif usulü yapılacak ihaleye son başvuru tarihi ise 25.01.2011 olarak belirlendi.

İhale sonunda Beyoğlu Bölgesi'nde 11 hatta 43 otobüs, Anadolu Bölgesinde 11 hatta 62 otobüs, Avrupa bölgesinde ise 10 hatta 67 otobüs hizmet verecek.

İhale şžartnamelerini Görmek İçin:

www.istanbulotobus.com.tr  
İBB


Geri Dön