04 / 10 / 2024

İstanbul REstate Fuarı 17 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul REstate Fuarı 17 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 17-18 Mayıs tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında kapılarını açıyor. Fuar, Doğu Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya ve CIS ülkelerinden oluşan EMEA bölgesine odaklanarak, sektörün tüm alanlarını kapsıyo





ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 17-18 Mayıs 2011 tarihleri arasında Istanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında 3. kez kapılarını açıyor.

ISTANBUL REstate, Doğu Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya ve CIS ülkelerinden oluşan EMEA bölgesine odaklanarak, gayrimenkul sektörünün tüm alanlarını kapsamaktadır. Yakın zamanda yaşanan global ekonomik türbülansa rağmen, bu bölgeler dünya çapında yatırımcılar için halen en çekici alanlar olarak göze çarpmaktadır. Sayıları sürekli artan uluslararası firmalar, nüfus ve ekonomik olarak hızlı gelişme gösteren bu bölgelere büyük ilgi göstermekteler.

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı, ticari ve endüstriyel gayrimenkul, proje yatırımı ve tüm gayrimenkul sektörü alanları üzerinde odaklanmakta, aynı zamanda da eşsiz işbirliği fırsatları sunmaktadır. Avrupa ve Asyada toprakları olan Istanbul, yüzyıllardır batı ile doğu arasında bir köprü görevi görmüştür. Bu sebeplerden ötürü Istanbul, bu önemli etkinliğe ev sahipliği yapmak için en uygun buluşma noktası olarak öne çıkmıştır.

Gayrimenkul Zirvesi 11

GYODERin 2000 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlediği Gayrimenkul Zirvesinin onbirincisi, zengin içeriği, üst düzey konuşmacı ve katılımcıları ile, bu yıl da ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı ile birlikte düzenlenmektedir.

Artık dünya çapında bir marka haline gelmis olan Gayrimenkul Zirvesinde, Türkiye ve dünyanın önde gelen gayrimenkul sirketlerinin üst düzey yöneticileri, sektörün ileri gelenleri ve uzmanlar bir araya gelerek gayrimenkul sektöründeki gelismeleri değerlendireceklerdir.

GYODER

GYODER, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, 2 Ağustos 1999 tarihinde, Türkiyedeki gayrimenkul yatırım ortaklıklarının (GYO) mevcut ve kurulmakta olan temsilcileri tarafından, Türkiyede yeni ve gelecek vaad eden, ekonomiye dinamik bir yön vermede lokomotif olacak gayrimenkul sektörünün tanıtım ve temsilini sağlamak, gelişimini teşvik etmek, sektöre kalite, kontrol ve eğitim konularında standartlar getirmek ve korumak amacı ile kurulmuştur.

GYODER, düzenlediği konferanslar, paneller, sempozyumlar ve eğitim seminerleri ile gayrimenkul sektöründeki kişi ve kuruluşlarca yakından takip edilmekte ve bugün 300e yaklaşan üye sayısıyla GYODER çatısı altında bir sinerji oluşturmaktadır.

REED EXHIBITIONS

Dünyanın en büyük fuarcılık firması olan Reed Exhibitions 47 sektörde, 38 ülkede, yılda 500ün üzerinde fuar düzenlemektedir. Son yıllarda özellikle Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Güney Amerikada yatırımlar gerçekleştiren Reed Exhibitions portföyüne sürekli yeni fuarlar katmaktadır. Gayrimenkul sektöründe Real Vienna, MIPIM, MAPIC, SIMA gibi yakından bilinen fuarların da organizatörü olan Reed Exhibitions 39 ofisinde 2600 çalışanı ile hizmet vermektedir.


Geri Dön