15 / 05 / 2024

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 2011 yarın başlıyor!

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 2011 yarın başlıyor!

11. Gayrimenkul Zirvesi ve 3. ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı, 17-18 Mayıs 2011 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı 'nda gerçekleştirilecek. “Geleceğe kurulan köprü ” ana temasıyla düzenlenecek Zirve ve Fuar 'a, Türkiye 'den yoğun bir kat



11. Gayrimenkul Zirvesi ve 3. ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı, 17-18 Mayıs 2011 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı 'nda gerçekleştirilecek. “Geleceğe kurulan köprü ” ana temasıyla düzenlenecek Zirve ve Fuar 'a, pek çok yabancı ülke ve Türkiye 'den yoğun bir katılım bekleniyor.

Dünya ekonomisine ve gayrimenkul sektörüne yön veren 100 'e yakın çarpıcı ismin konuşmalarıyla renklenecek 11.Gayrimenkul Zirvesi ve ISTANBUL REstate Fuarı 'na 1.500 'e yakın katılımcı bekleniyor.

17 Mayıs tarihinde (yarın) gerçekleşecek 11.Gayrimenkul Zirvesi 'nde dört oturum yapılacak. Zirve 'yi takiben 18 Mayıs tarihinde ise, ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 'nda gerçekleşecek on beş oturumun yanı sıra, 53 stand alanında 18 milyar dolarlık proje sergilenecek.   Dünyanın en büyük fuarcılık şirketi Reed Exhibitions 'la güç birliği yaparak düzenlenen ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı bu yıl, üçüncü kez gerçekleştirilecek.

Zirvenin bu yılki sürprizi ise, Gayrimenkul Sektörü 'nün daha önce hiç ele alınmamış bir bakış açısıyla incelenecek olması.

 


Geri Dön