07 / 07 / 2024

İstanbul Sapphire'i yapan Kiler GYO, halka arzedilecek!

İstanbul Sapphire'i yapan Kiler GYO, halka arzedilecek!

Türkiye ve Avrupanın en yüksek binası İstanbul Sapphirei de portföyünde bulunduran Kiler GYOnun halka arzında geri sayım başladı. DenizYatırım liderliğinde gerçekleştirilecek halka arz için kurulan konsorsiyumda 37 aracı kurum yer alıyor



İstanbul Sapphire'i havadan görmek için tıklayın!

Kiler Holding, 2011 yılındaki ikinci halka arzını yapmaya hazırlanıyor. Ocak ayı içerisinde Kiler Alışverişi yatırımcılara açan grup şimdi de Kiler GYOyu halka arz ediyor. DenizYatırım liderliğinde gerçekleştirilecek halka arz için kurulan konsorsiyumda 37 aracı kurum yer alıyor.

Kiler GYO, hisselerinin halka arzı amacıyla şubat ayı içerisinde İMKB ve SPKya müracaatlarını yapmıştı. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulunun onayını takiben Nisan ayının ilk yarısında gerçekleşmesi bekleniyor. Kiler GYOnun sermayesi halka arzla 70 Milyon TLden 87,5 Milyon TLye yükseltilecek. Ek satışla birlikte Kiler GYOnun yüzde 34,5i halka arz edilmiş olacak.

Halka arzdan elde edilen gelirle yeni ve büyük projelerin finansmanı hedefleniyor. Halka arzda yurt dışı yatırımcılara satış amacıyla başlayan roadshow talep toplama tarihine kadar sürecek ve Kıta Avrupası, İskandinav Ülkeleri, Londra ve Ortadoğu ziyaret edilecek.

 


Geri Dön