29 / 04 / 2024

İstanbul Sarayları Hisar Residenceta 218 bin TL'ye!

İstanbul Sarayları Hisar Residenceta 218 bin TL'ye!

Muhteşem Yüzyılda Valide Sultan karakterini canlandıran Nebahat Çehre, Sinpaş'ın Osmanlı Saraylarını modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi İstanbul Saraylarında yer alan Hisar Residence bölümünün tanıtım yüzü oldu. Yeni etap bugün görücüye çıktı



Nebahat Çehre: Biz dizide bu hayatı yaşayabiliyorken, Sinpaş GYO, bunu gerçek hayatta mümkün kılıyor.

Yayınlandığı ilk günden beri yoğun ilgi gören Muhteşem Yüzyılda Valide Sultan karakterini canlandıran Nebahat Çehre, Sinpaş GYOnun Osmanlı Saraylarını modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi İstanbul Saraylarında yer alan Hisar Residence bölümünün tanıtım yüzü oldu. Çehre, İstanbul Saraylarının konsept olarak Muhteşem Yüzyıl ile örtüştüğünü ve dizide bu hayatı yaşayabiliyorken, Sinpaş GYOnun  bunu gerçek hayatta mümkün kıldığını söyledi.


Gerçek hayattaki asil ve zarif duruşunu Muhteşem Yüzyılda canlandırdığı Valide Sultan karakterine de yansıtan Nebahat Çehre, İstanbul Saraylarında yer alan ve her noktadan boğazı gören bölümü Hisar Residenceler için hazırlanan reklam kampanyasında yer aldı.



Nebahat Çehre: Saray gibi bir evde yaşamak hayal değil


Sinpaş GYO ile ilk tanışmasının aslında Sinpaş Boğaziçi Malikanelerinden hem kendisi için hem de kızkardeşi için ev almaları ile başladığını söyleyen Nebahat Çehre, firmanın modern ve rahat bir yaşamı oldukça estetik tasarımlarla bir araya getirdiğini ve hep kaliteli işlere imza attığını belirtti. Muhteşem Yüzyılda canlandırdığı karakter ile İstanbul Sarayları konseptinin birebir uyuştuğunu vurgulayan Çehre, Düşündüğünüzde bir sarayda yaşayabileceğine kim inanır ki Biz dizide bu hayatı yaşayabiliyorken, Sinpaş GYO bunu gerçek hayatta mümkün kılıyor dedi.

Muhteşem projeye muhteşem sultan
Nebahat Çehre ile yaptıkları işbirliği hakkında açıklama yapan Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ise bildiğiniz gibi Nebahat Çehre bugün Türkiyenin en çok izlenen dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyılda oldukça önemli bir karakteri, Valide Sultanı canlandırıyor. Biz de İstanbul Sarayları projemizi Muhteşem Proje olarak tanımlıyoruz. Ayrıca Nebahat Hanım, özel yaşamında da güzelliği ve asaleti ile tanınan bir yıldız. Bu yüzden de projemiz için en doğru isim olduğunu düşündük. Ortaya çıkardığımız iş de bu kararımızın doğruluğunu kanıtlamış oldu. Şeklinde konuştu.

İstanbul Saraylarından peşinatı az sefası çok ödeme planı

Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Fethipaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı gibi özellikle İstanbul'un önemli saray ve köşklerinin bulunduğu semtler projemiz için ilham kaynağı olduğu İstanbul Sarayları nadide eserlerin günümüz mimarisiyle harmanlandığı muhteşem bir proje

Sinpaş GYOnun gayrimenkul sektöründe ilk büyük temalı konut projesi Bosphorus Citye komşu olan ve İstanbul ile özdeşleşmiş nadide eserlerin günümüz mimarisiyle yorumlandığı projesi İstanbul Saraylarında yer alan Hisar Residence bölümünün satışları Nebahat Çehrenin yer aldığı reklam kampanyası ile başlıyor. Saray hayatının residence hizmeti ile birleştiği Hisar Residenceler kat bahçeleri ile teras ve bahçe keyfini bir arada sunuyor. Hisar Residancelarda tüm kuleler her noktasından sunduğu benzersiz Boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor.

200 evin yer aldığı Hisar Residenceler için hazırlanan özel ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşin, yüzde 10, bir yıl sonra ve yüzde 10, iki yıl sonra olmak üzere kalan tutar için 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Hisar Residencelarda fiyatlar 218 bin TL ile 494 bin TL arasında değişiyor.

Gayrimenkul yatırımı çılgın tüketim değil
Sinpaş GYOnun muhteşem projesi İstanbul Sarayları için hazırladığı reklam kampanyasındae yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Muhteşem Yüzyılın Valide Sultanı Nebahat Çehre, amaçsızca, boş yere yapılan her türlü tüketime karşı olduğunu, ancak gayrimenkul yatırımının çılgın tüketimin bir parçası olarak değerlendirmediğini söyleyerek bu yüzden reklam filminde yer almakta bir sakınca görmediğinin altını çizdi.

Çelik: Saraya Sultan Yakışır
Toplantıda konuşan Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2011 yaz sezonunu  açtıklarını belirterek, Yılın ilk satış kampanyası İstanbul Sarayları Hisar Residenceın reklam çalışmasını hazırlarken saraya sultan yakışır, Valide Sultan yakışır diye düşündük. Muhteşem Yüzyıl Dizisinin Valide Sultanı Nebahat Çehre ile çalışmaya karar verdik dedi.
Sinpaş GYO İlk 3 ayda 2010daki cironun yüzde 35 üstüne çıktı
Sinpaş GYOnun  son dönem çalışmaları ve rakamsal verileri ile ilgili de bilgi veren Çelik, bu yılın ilk 3 aylık verilerinde 2010daki cironun yüzde 35 üstüne çıktıklarını söyledi. Devam eden tüm Sinpaş GYO projelerinin, yeni satışa çıkacak etaplar ve lansmanı yapılacak yeni projelerle birlikte 2011 yılında, 1475 adet konut satarak, geçen yıla göre yüzde 20 oranında artışla 500 Milyon TL satış hasılatı hedeflediklerinin altını çizen Çelik, 14.744 adet konut stoktan 6678 adedinin üretim aşamasında olduğunu, 8066 adedinin ise ilerleyen dönemde projelendirileceğini söyledi. Çelik, Sinpaş GYO olarak önümüzdeki 5-6 yılda hedefimiz, 6 milyar TL ciro ve 1 Milyar 580 Milyon TL kar elde etmek dedi. 2012 yılında da yüzde 20 büyüme beklediklerini açıklayan Çelik sözlerine şöyle devam etti; Sinpaş olarak hem yatırımcımıza hem de konut alıcısına değer üretiyoruz. Bu yüzden beklentilerimiz büyük. Sinpaşta da sektörde de bu yıl her şey muhteşem olacak
İstanbul Sarayları projesinde Nebahat Çehreli reklam kampanyası ile satışa çıkardıkları Hisar Residenceler ile ilgili de bilgi veren Çelik, Küçükçekmecede önce çok yoğun ilgi gören projemiz Bosphorus City, ardından İsatnbul Sarayları projesini hayata geçirdik. Şimdi İstanbul Saraylarının yeni bölümü Hisar Recidencein üretim ve satışına başlıyoruz. Burada farklı ne yapabiliriz diye düşündük. Sinpaş GYO olarak hem burada hem de Bomonti projemizde residence yaşamına farklı bir vizyon getirmeye karar verdik. Vale, housekeeping, 7/24 hemşire, doktor sağlık hizmeti, çocuk bakımı, köpek gezdirme gibi ayrıcalıklı hizmetlerle saray hayatını konfor ile birleştiriyoruz
Ayrıcalıklı saray yaşamı, residence hizmeti ile bir arada
Hisar Residenceler saray hayatının ayrıcalıklarını residence hizmetleri ile bir arada sunuyor. Hisar Residance sakinleri, Vale Parkingden, Housekeepinge, VIP transfer hizmetinden 7/24 çocuk bakımına, Concierge hizmetinden profesyonel sağlık danışmanlığına kadar hayatı kolaylaştıran pek çok hizmetten yararlanabiliyor.

Her noktadan Boğaz manzarası
Toplantıda konuşan Sinpaş GYO Satış koordinatörü Özkan Öztürk projenin şimdiden yüzde 40 prim yaptığını vurgulayarak, İstanbul Saraylarının Hisar Residenceler bölümünü 2100 liradan başlayan taksitlerle satışa sunduklarını açıkladı.  1+1, 75 metrekare ile 3+1, 171 metrekare arasında 15 farklı ev tipinin bulunduğu Hisar Residencelarda yer alan kat bahçeleri ile teras ve bahçe keyfinin bir arada sunulduğunu belirten Öztürk, Hisar Residancelardak tüm kulelerin, her noktasından sunduğu benzersiz Boğaz manzarasıyla dikkat çektiğini vurguladı.

Muhteşem projeye, muhteşem kampanya; peşinatı az sefası çok ödeme planı
200 evin yer aldığı Hisar Residenceler için hazırlanan özel ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşin, yüzde 10, bir yıl sonra ve yüzde 10, iki yıl sonra olmak üzere kalan tutar için 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Hisar Residencelarda fiyatlar 218.000TL ile 494.000 TL arasında değişiyor. Hisar Residancelardaki tüm evlerin bu kampanya ile satılması planlanıyor.

0212 444 1 440

www.istanbulsaraylari.com




Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön