Genel

İstanbul Sarayları'nda 1400 TL taksitle!

İstanbul Sarayları ve Bosphorus Cityde peşinatsız 120 ay vade ile ev sahibi olunabiliyor. Muhteşem proje kira öder gibi 1400 TLden başlayan taksitlerle ödeme fırsatı sunuyor...

Sinpaş GYOnun Osmanlı Saraylarını modern mimariyle yeniden yorumladığı projesi İstanbul Saraylarının tamamı boğaz manzaralı Hisar Residencelerinin tanıtım yüzü Nebahat Çehre 4 Mayıs Çarşamba günü projeyi ziyaret etti. İstanbul Sarayları ve Bosphorus City projelerinin maketlerini inceleyen ve Türkiyenin ilk büyük temalı konut projesi Bosphorus Citynin biten etabı içinde de gezen Çehre, Makette gördüm çok etkilendim gerçeği maketinden çok daha güzel olmuş dedi.

Muhteşem görüntüleri ve hikayeleri ile yüzyıllarca İstanbul şehrine damgasını vurmuş yapıların modern mimari ile yeniden yorumlandığı İstanbul Sarayları, 4 Mayıs Çarşamba günü tanıtım yüzü Nebahat Çehreyi ağırladı. İstanbul Sarayları projesinin maketi başında basın mensuplarına şakayla karışık Bana saray yaptırıyorlarmış diyen Nebahat Çehre Artık yatırım amaçlı konut projesi almayı düşünüyor insanlar.  Sinpaş gibi büyük ve köklü firmalardan gözü kapalı konut alabilirsiniz. Böyle bir projenin reklam yüzü olmak bana da güven veriyor. Bir insan belki sarayda oturamaz ama bu tarz projelerle saray hayatı yaşayabilir diye konuştu. 

Çehre Projeden yalı almayı düşünüyor musunuz sorusuna ise Yeğenim de Bosphorus Cityten bir ev aldı ve oturuyor. Ben de yalı alamam ama bahçeli bir ev almayı düşünebilirim. Yalı almak için daha çok dizi de oynamam lazım diye cevap verdi. 

İstanbul Sarayları projesinde maket başında proje hakkında bilgi alan Nebahat Çehre, satış ofisindeki müşterilerden de yoğun ilgi gördü. Ev almak üzere olan bir müşteri: İstanbul Saraylarından ev almak için geldim, Nebahat Çehreyi de görünce onunla bir fotoğraf çektirdim eşime şimdi çifte sürpriz yapmış olacağım dedi.

Proje içinde de gezen ve Boğaz manzaralı evlerden çok etkilenen Çehre, İstanbulun ikinci Boğazı beni çok etkiledi. Gerçekten her şeyi ile muhteşem bir proje. Makette gördüm çok etkilendim gerçeği maketinden çok daha güzel olmuş dedi.

İstanbul Sarayları ve Bosphorus Cityde peşinatsız 120 ay vade ile ev sahibi olunabiliyor. Muhteşem proje kira öder gibi 1400 TLden başlayan taksitlerle ödeme fırsatı sunuyor.