06 / 05 / 2024

İstanbul Sarayları'ndaki saray konseptli 184 eve 1.000 kişi başvurdu!

İstanbul Sarayları'ndaki saray konseptli 184 eve 1.000 kişi başvurdu!

Sinpaş GYOnun Küçükçekmecede Çırağan, Dolmabahçe gibi sarayları yeniden yorumladığı projesi İstanbul Saraylarının Hisar Residence etabı satışa çıkarıldı. Kat bahçeli ve Boğaz konsepti manzaralı 184 rezidansa 1.000 kişiden talep geldi



Sinpaş GYOnun Küçükçekmecede Çırağan, Dolmabahçe gibi sarayları yeniden yorumladığı projesi İstanbul Saraylarının Hisar Residence etabı satışa çıkarıldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valide Sultan rolünü canlandıran Nebahat Çehrenin reklam yüzü olduğu etaptaki kat bahçeli ve Boğaz konsepti manzaralı 184 rezidansa 1.000 kişiden talep geldi.

Sinpaş GYOnun İstanbul Küçükçekmecede Bosphorus City projesinin yanında, Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Fethipaşa-Sultantepe Koruları, Kuzguncuk ve Paşalimanı gibi İstanbulun saray ve köşklerinin bulunduğu semtleri yeniden yorumladığı projesi 1.069 daireli İstanbul Saraylarının ikinci etabı olan Hisar Residence satışa çıkarıldı.  402 dairelik ilk etabı olan Çırağan etabının satıldığı projenin 184 rezidanstan oluşan bu yeni etabının reklam yüzü ise Kanuni Sultan Süleyman dönemini konu alan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valide Sultan rolüyle gündemde olan Nebahat Çehre oldu. Çehre ile yaptıkları işbirliğine değinen Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Nebahat Çehre, bugün Türkiyenin en çok izlenen dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyılda çok önemli bir karakteri canlandırıyor. İstanbul Sarayları projemizi Muhteşem proje olarak adlandırıyoruz. Bu yüzden projemiz için en doğru isim olacağını düşündük dedi.

Aylık taksit 2.100 TL

119 bin 500 metrekare arsa üzerinde geliştirilen projede saraylara has mimari detaylar, özel saray bahçeleri, şadırvanları ve geniş avlularla 1+1den 6+1e kadar tam 62 farklı ev tipi yer aldığını hatırlatan Çelik, Projede housekeeping, 7/24 acil hemşire, gayrimenkul danışmanlığı, köpek gezdirme, çocuk bakımı, toplantı, catering, parti ve organizasyon, vale, VIP servis gibi pek çok rezidans hizmeti verilerek ev sahiplerine konforlu bir saray hayatı sunacağız. Hisar Residence satışından 90 milyon TL, projenin tamamından 450 milyon TL hasılat bekliyoruz diye konuştu. Sinpaş GYO Satış Koordinatörü Özkan Öztürk, kat bahçeli her katının Boğaz manzarası konseptini gördüğü 24 katlı blokta büyüklüğü 75, 129 ile 179 m2 arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatlarının lansmana özel olarak 218 bin TL ile 494 bin TL arasında yer aldığını söyledi. Öztürk, şöyle devam etti:

Sandallarla gezintiye çıkılabilecek proje için hazırlanan özel bir ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşin, yüzde 10 bir yıl sonra ve yüzde 10 iki yıl sonra olmak üzere kalan tutar için 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Hisar Residenceda dairelerin aylık taksiti 2 bin 100 TLye geliyor. Aidatlar metrekarede 1.5 lira olacak. Housekeeping ve köpek gezdirme gibi hizmetlerden elde edilecek gelir, site yönetimi tarafından verilecek diğer hizmetlerde kullanılacak.

SİNPAŞtan daha önce 2 EV aldım

1997 yılında Boğaziçi Malikaneleri projesinde iki adet ev sahibi olan Nebahat Çehre, İnandığım bir firmaya ait projenin yüzü olmak istedim. Biz dizide saray hayatını yaşayabiliyorken Sinpaş, bunu gerçek hayatta mümkün kılıyor dedi. Çehre, Bu projeden de ev almayı düşünüyor musunuz sorusunu İstiyorum ama henüz o kadar para kazanmıyorum diyerek yanıtladı.

Ciro 500 milyon TLye çıkacak

Konut piyasasının açıldığı bir döneme girdiklerini söyleyen Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2011 yılı sektörün canlanacağı yıl olacak. Bu canlılık ve maliyetlerdeki artışla konut fiyatlarında yükseliş öngörüyoruz değerlendirmesini yaptı. Bu yıl 1.475 adet konut üretimi ve yüzde 20 büyüme ile 500 milyon TL hasılat beklediklerini kaydeden Çelik, 2012 yılında da yüzde 20 büyüme hedeflediklerini açıkladı. Bomonti, Sancaktepe ve Ankarada yeni projelere Eylülde başlayacaklarını belirten Çelik, şöyle devam etti: Ankarada Ankaranın en güzel binası olacak 700 konutluk bir projeye başlayacağız. Ayrıca Gaziosmanpaşada 300e yakın, Alacaatlıda ise 500 konutluk projeler gündemimizde.
Vatan


Geri Dön