20 / 10 / 2024

İstanbul Sarıyer ve Muğla Ula'da bazı alanlar kesin korunacak hassas alan oldu! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İstanbul Sarıyer ve Muğla Ula'da bazı alanlar kesin korunacak hassas alan oldu! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Bugünkü 32697 Sayılı Resmî Gazete'de İstanbul Sarıyer ve Muğla Ula'daki bazı alanlar, kesin korunacak hassas bölgeler ilan edildi. İşte ayrıntılar... 




İstanbul Sarıyer ve Muğla Ula'da bazı alanlar, kesin korunacak hassas bölgeler ilan edildi. Söz konusu karar, bugünkü 32697 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlandı. 

Muğla İli, Ula İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Kızılyaka Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Bazı Alanların Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 9051) ve İstanbul İli, Sarıyer İlçesi Sınırları İçerisinde Bulunan Sarıyer Gerigörünüm ve Etkileşim Bölgesi 2. Etap Doğal Sit Alanının Koruma Statüsünün Yeniden Değerlendirilmesi Sonucunda, Bazı Alanların Kesin Korunacak Hassas Alan Olarak Tescil ve İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 9052) detayları tek tek belli oldu.

İstanbul Sarıyer ve Muğla Ula da bazı alanlar kesin korunacak hassas alan oldu! Resmi Gazete de yayımlandı! 

SARIYER GERİGÖRÜNÜM VE ETKİLEŞİM BÖLGESİ 2. ETAP DOĞAL SİT ALANI KARARI 

İstanbul ili Sarıyer ilçesi sınırlarında yer alan Sarıyer Gerigörünüm ve Etkileşim Bölgesi 2. Etap Doğal Sit Alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109'uncu maddesi gereğince karar verildi. 

Söz konusu karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlandı. Kararda, kesin korunacak alanların koordinatları ile haritasına da yer aldı. 

İstanbul Sarıyer ve Muğla Ula da bazı alanlar kesin korunacak hassas alan oldu! Resmi Gazete de yayımlandı! 

KIZILYAKA DOĞAL SİT ALANI DA KESİN KORUNACAK HASSAS ALAN OLDU

Muğla ili, Ula ilçesi sınırları içinde yer alan Kızılyaka Doğal Sit alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine, 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 109'uncu maddesi gereğince karar verildi. 

Söz konusu karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlandı. Kararda, kesin korunacak alanların koordinatlarına ve haritasına da yer verildi. 

'Ev almayın balon patlayacak' diyenlere İslam Memiş'ten sert çıkış: Almayanların patladığı kesin!

Faiz düşecek beklentisiyle konut kredisi kullananlar dikkat: 1 sene daha yüksek faizli taksit ödemeleri sürecek!

Prof. Dr. Naci Görür yetkililere seslendi! Deprem dirençli kentler yapılmazsa daimi çözüm bulamazsınız!

Deprem uzmanı 'Bize bir şey olmaz demesinler' diyerek il il uyardı: 7 ve 7'den büyük deprem bekleniyor!


Geri Dön